Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Νέο μοντέλο για την MG

The new MG 550 unveiled in Chile. October 2008.Image via WikipediaΜε το MG5 η ιστορική βρετανική φίρμα αναβιώνει.

Η αρχή βέβαια έχει ήδη γίνει με την παρουσίαση του MG3, ενώ για αργότερα είναι προγραμματισμένο το λανσάρισμα του σεντάν με τον κωδικό MG6.

Στην περίπτωση του MG5 πάντως έχουμε ένα μικρομεσαίο χάτσμπακ που υπολογίζεται ικανός αντίπαλος των Golf και Focus.

H Κινέζικη SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) που είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της MG επέλεξε την έκθεση της Σαγκάης για να παρουσιάσει το νέο μικρομεσαίο μοντέλο με τον κωδικό MG 5.

Το αυτοκίνητο μπορεί να βρίσκεται ακόμη υπό μορφή πρωτοτύπου, και να βασίζεται στο κινέζικο Roewe 350, όμως σε κάθε περίπτωση δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επόμενη κίνηση της εταιρείας, η οποία θέλει με κάθε τρόπο να παρουσιάσει πλέον ανταγωνιστικά προϊόντα στον ευρωπαϊκό χώρο.

Το λανσάρισμα του μοντέλου είναι προγραμματισμένο για το 2012, ενώ οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι από πλευράς κινητήρων το MG5 θα διαθέτει γκάμα από τα 1.300 κ.εκ. έως τα 1.800 κ.εκ

. Σε κάθε περίπτωση, αν κρίνουμε από την εμφάνιση του MG5, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον όσο και μοντέρνο αυτοκίνητο, που όμως θα κληθεί να τα βάλει με τον πολύ σκληρό ανταγωνισμό των VW Golf, Ford Focus, Renault Megane κ.λ.π.
Πηγή: autotriti.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...