Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η βελτιωμένη Ferrari 430 Spider

Hamann Ferrari 430 SpiderImage by KlausNahr via FlickrΤο ερώτημα τίθεται κάθε φορά που βλέπουμε έναν οίκο βελτιώσεων να ασχολείται με την αναβάθμιση ενός supercar. Έτσι και τώρα, τίθεται το ερώτημα «μα είναι δυνατόν οι βελτιωτές της γερμανικής εταιρίας Anderson να κάνουν την F 430 Spider καλύτερη σε σχέση με το μοντέλο που έβγαλε από τη γραμμή παραγωγής της η Ferrari»;
Κι όμως, είναι! Οι ειδικοί της εταιρίας tuning που έχει έδρα το Ντίσελντορφ της Γερμανίας κατάφεραν να έχουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα δουλεύοντας επάνω στην Ferrari 430 Spider, ένα μοντέλο που η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το 2004 και αντικαταστάθηκε από την 458 Italia στα μέσα του 2009.

Ferrari 430 Scuderia 16M @ Toronto Auto ShowImage via WikipediaScuderia Spider 16M Conversion Edition, είναι η ονομασία του δημιουργήματος της Anderson. Το αυτοκίνητο, έτσι όπως το βλέπουμε από τις φωτογραφίες, είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Χωρίς να έχει χάσει σε τίποτα από το μοναδικό και ξεχωριστό στιλ που έχει η εργοστασιακή έκδοση.
Αρχίζοντας λοιπόν από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Ενώ οι λωρίδες στο αμάξωμα της εργοστασιακής έκδοσης έχουν αντικατασταθεί από ανθρακονήματα. Επίσης υπάρχει νέο μπροστινό σπόιλερ, νέες επεκτάσεις στις πλαϊνές επιφάνειες και μία ανασχεδιασμένη πίσω ποδιά με προσαρμοσμένο το σύστημα εξάτμισης.
Ακόμη έχουν τοποθετηθεί φιμέ προβολείς και πίσω φώτα, νέες ζάντες 20 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με κίτρινο περιθώριο, καθώς και διάφορα εξαρτήματα από ανθρακονήματα όπως η μάσκα του κινητήρα, ο πίσω διαχύτης και οι εξωτερικοί καθρέπτες.

 Ferrari 430 SpiderImage by KlausNahr via FlickrΜέσα στο αυτοκίνητο, υπάρχει συνδυασμός ανθρακονημάτων με μαύρο δέρμα και Alcantara. Επιπλέον, ένα νέο DVD player με ένα subwoofer και ενισχυτή.

Η Ferrari Scuderia Spider 16M διαθέτει επίσης νέα χαρτογράφηση του κινητήρα με νέες βαλβίδες η οποία συνδυαζόμενη με την σπορ εξάτμιση αυξάνουν την ιπποδύναμη του μοτέρ από τους 490 ίππους της εργοστασιακής έκδοσης στα 569 άλογα.






Πηγή: auto24.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...