Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ανάκληση MAZDA3 και MAZDA3 MPS

Mazda3Image via Wikipedia

Για τοποθέτηση πρόσθετης γείωσης στο μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων

Σε ανάκληση αυτοκινήτων MAZDA3 και MAZDA3 MPS προχωρεί η εταιρεία ΕΛΜΑ A.Ε.Β.Ε.Α., αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της MAZDA στην Ελλάδα. Η ανάκληση αφορά 1326 οχήματα, παραγωγής από 7 Ιανουαρίου 2008 μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2008, σε ορισμένα από τα οποία η γείωση του μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων μπορεί να έχει καμφθεί κατά την συναρμολόγηση. Αν αυτό συμβεί, μπορεί να αυξηθεί η αντίσταση του κυκλώματος, προκαλώντας βλάβη λειτουργίας στο μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων. Σε αυτή την περίπτωση η απώλεια λειτουργίας των υαλοκαθαριστήρων, σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, μπορεί ενδεχομένως να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος.
Η ανάκληση δεν αφορά την λειτουργία του πίσω υαλοκαθαριστήρα (εάν υπάρχει).
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το θέμα αυτό.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αυτών, θα ενημερωθούν μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών MAZDA σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει τοποθέτηση πρόσθετης γείωσης στο μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία ΕΛΜΑ A.Ε.Β.Ε.Α. στο τηλέφωνο 210 5156043.
Πηγή: http://bit.ly/nQ9vCD
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...