Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών και των οδηγών ΤΑΞΙ

Ανακοίνωση του Υπεύθυνου του τομέα Μεταφορών – Υποδομών της ΔΗ.ΣΥ., Λευτέρη Αυγενάκη, για τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών και των οδηγών ΤΑΞΙ :

«Με την πλήρη ασυνέπεια των χειρισμών μεταξύ του πρώην και του νυν Υπουργού Μεταφορών, το κυβερνητικό επιτελείο δείχνει για ακόμα μια φορά την πολιτική του ασυνέχεια και την αποσπασματική λήψη αποφάσεων. Θύματα αυτού του εμπαιγμού είναι οι δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες και οδηγοί ΤΑΞΙ.

Ξεκάθαρη, πάγια θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι το πλήρες άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. Αυτό οφείλει να πραγματωθεί με σαφείς κανόνες και συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα είναι γνωστές εκ των προτέρων, ενώ το άνοιγμα είναι κρίσιμο να συνοδευτεί με τη θέσπιση μηχανισμών ελέγχου για την τήρηση αυτών.
Σε κάθε περίπτωση, οι ακραίες αντιδράσεις από όπου και αν προέρχονται, υπονομεύουν την εικόνα της χώρας μας και στρέφονται εναντίον του κοινωνικού συνόλου και των επαγγελματιών. Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν. Με συνέπεια και με γνωστούς όρους και προϋποθέσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...