Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Formula 1 Grand Prix Βρετανίας την Κυριακή στο Alpha

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: Mark Webbe...Image via Wikipedia
Το Βρετανικό GP είναι ο ένατος αγώνας από τους 19 του φετινού πρωταθλήματος. Θα διεξαχθεί στην πλήρως ανανεωμένη πίστα του Σίλβερστοουν η οποία διαθέτει ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις αλλά και αλλαγές στη διαδρομή.

Το παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αναμένεται να ζήσει στιγμές δόξας την Κυριακή. Σε αυτό θα συμβάλλουν και οι αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς, αφού θα απαγορευτούν οι ακραίες χαρτογραφήσεις που τροφοδοτούν με καυσαέρια τις εξατμίσεις όταν ο οδηγός δεν πατάει γκάζι, στοχεύοντας στην ανατροπή της υπεροχής της ομάδας του Red Bull

Στο www.alphatv.gr/formula1 μπορείτε να διαβάσετε μια εμπεριστατωμένη τεχνική ανάλυση γύρω από τα «blown diffusers» και τα συνεπακόλουθα της απαγόρευσής τους.

Η εκπομπή F1 Countdown θα ξεκινήσει στις 14:00 με τα κυριότερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου και θα συνεχιστεί με μια μοναδική επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής ελαστικών F1 της Pirelli και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που θα μας φέρουν μέχρι την εκκίνηση του αγώνα.

Οι Σταυρούλα Σκλαβούνου, Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης πλαισιώνουν τον Τάκη Πουρναράκη στην παρουσίαση και τον σχολιασμό του αγώνα.

Αυτή την Κυριακή ο Alpha σας ταξιδεύει επί βρετανικού εδάφους!

F1 Countdown: 14:00

Εκκίνηση αγώνα: 15:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...