Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η νέα BMW i8 στο Mission Impossible 4

P90073233Image by SOCIALisBETTER via Flickr

ΔΕΙΤΕ: Το αυτοκίνητο που θα οδηγεί ο Tom Cruise

Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο του Γερμανού κατασκευαστή το οποίο έχει παρουσιαστεί εδώ και καιρό ως Vision EfficientDynamics concept, θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στη νέα συνέχεια της ταινίας Mission Impossible με τον Tom Cruise που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, το Δεκέμβρη.Η BMW με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην προσεχή ταινία της Paramount Pictures, «Mission Impossible - Ghost Protocol», σαν βασικός αυτοκινητιστικός εταίρος. Το σλόγκαν της BMW είναι: «υψηλές επιδόσεις με λιγότερες εκπομπές ρύπων» με τη BMW Vision EfficientDynamics concept, να θεωρείται το μοντέλο με την πιο προηγμένη τεχνολογία και την πιο εντυπωσιακή σχεδίαση ανάμεσα στα πρωτότυπα ηλεκτρικά υπεραυτοκίνητα της εποχής.
Το σημαντικό είναι ότι η εταιρεία ανακοινώνει πως σε λίγα χρόνια, η BMW i8, που είναι εμπνευσμένη από το μοντέλο BMW Vision Efficient Dynamics concept θα μπει στη μαζική παραγωγή.
Ο Ian Robertson (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, στον τομέα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ), δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε και πάλι σε ένα ακόμα Χολιγουντιανό Blockbuster. Το BMW Group ανοίγει το δρόμο την εξέλιξη της μελλοντικής μετακίνησης με έμφαση στη βιωσιμότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρωτότυπο BMW Vision EfficientDynamics concept που θα παρουσιαστεί στην ταινία. Με ιδιαίτερα φουτουριστική σχεδίαση και μεγάλες κρυστάλλινες επιφάνειες, το αυτοκίνητο προσφέρει μία συναρπαστική εικόνα για τη γνήσια οδηγική απόλαυση στο μέλλον, σε συνδυασμό με τη μέγιστη απόδοση. Επιπλέον, με την τεχνολογία BMW ConnectedDrive, αποτελεί το τέλειο αυτοκίνητο για τον πρωταγωνιστή Ethan Hunt (Tom Cruise), ώστε να καταφέρνει να ξεφύγει από τους διώκτες του στους στενούς και μποτιλιαρισμένους δρόμους της πόλης».

To BMW Vision EfficientDynamics concept σε σκηνή από τα γυρίσματα της ταινίας Mission Impossible - Ghost Protocol.

Το εντυπωσιακό μοντέλο θα το δούμε στην παραγωγή σε λίγα χρόνια ως BMW i8.
 Πηγή: autotriti.gr

Το επίσημο trailer του Mission Impossible 4 - Ghost Protocol:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...