Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Σε "κίτρινο κλοιό" η Αθήνα

Σε "κίτρινο κλοιό" η Αθήνα από το μεσημέρι. Οι πορείες και η συγκέντρωση των ταξιτζήδων έξω από τη Βουλή έχουν αποκλείσει την Αθήνα.

Η Αστυνομία μόλις ανακοίνωσε ότι είναι κλειστή η κάθοδος της Πατησίων από Ιουλιανού, η κάθοδος της Β. Σοφίας από Σέκερη, η άνοδος της Λ. Συγγρού από Διάκου, η Ακαδημίας από Κανάρη, Σταδίου από Αιόλου και η Β. Αμαλίας από Συγγρού λόγω πορείας…

Τουλάχιστον 8.000 οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή, όπου ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, θα εξηγεί στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, την πολιτική, που ακολουθεί στο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος.

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς

Το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί πρέπει να προωθηθεί με τις αναγκαίες πληθυσμιακές αναλογίες και προϋποθέσεις που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μέσα από διάλογο, χωρίς αγκυλώσεις και απολυτότητες, ώστε να επιστρέψουμε στην εύρυθμη λειτουργία της χώρας.
Η κυβέρνηση έχει ευθύνες διότι με την αντιφατική πολιτική της έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση.

BINTEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...