Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΙΟΑΣ: Κέντρο Πληροφόρησης για την Οδική Ασφάλεια!

Άνοιξε σήμερα τις πύλες του στη Στοά του Βιβλίου στην οδό Πεσμαζόγλου 5 το νέο κέντρο πληροφόρησης για την οδική ασφάλεια υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Πάνος Μυλωνάς.


Τα εγκαίνια έγιναν από την πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Βάσω Μυλωνά, παρουσία όλων των φορέων και των εταιρειών που στηρίζουν την προσπάθεια του ιδρύματος.


Το Ινστιτούτο Πάνος Μυλωνάς έχει δημιουργήσει τη «Συμμαχία για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο» όπου μεγάλες εταιρείας έχουν αναλάβει σημαντικά τμήματα. Έτσι τον τομέα «Παιδί και Οδική Ασφάλεια» τον έχει αναλάβει η Αττική Οδός, τον τομέα «Ασφαλής Οδήγηση και Κινητό», η Cosmote, τον τομέα «Αλκοόλ και Οδήγηση», η Diageo, τον τομέα «Νέοι και Οδική Ασφάλεια» η AXA Ασφαλιστική, τον τομέα «Οικολογική Οδήγηση» η Γέφυρα Α.Ε. τον τομέα «Ασφάλεια και Ελαστικά» η GooodYear, τον τομέα «Καλή Υγεία για Ασφαλή Οδήγηση» η Genesis Pharma και το συντονισμό όλων αυτών έχει φυσικά το Ινστιτούτο.

Εκπρόσωποι όλων των εταιρειών βρέθηκαν σήμερα στη Στοά του Βιβλίου για να χαιρετήσουν τα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να προγραμματίσετε στην επόμενη επίσκεψη σας στο κέντρο της Αθήνας, ένα πέρασμα από εκεί. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν και θα βρείτε εκεί πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και δράσεις για τα παιδιά αλλά και για σας.

Όπως ακούστηκε στην παρουσίαση το μεταφέρουμε και το υιοθετούμε ως την πιο ταιριαστή ευχή στα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης: «Να είναι καθημερινά γεμάτο κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...