Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Suzuki: Χαρούμενες και ασφαλείς γιορτές

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος 20 σημείων στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών
Έως 30 Ιανουαρίου 2014
Εκπτώσεις έως και 25% σε όλα τα ανταλλακτικά Service


Η Suzuki αποχαιρετά το 2013 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας δώρα σε όσους την εμπιστεύτηκαν. Έτσι λοιπόν προσφέρει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2014, δωρεάν τεχνικό έλεγχο 20 σημείων για να μπορέσετε να χαρείτε το αυτοκίνητό σας τις μέρες των γιορτών με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. 


Η Σφακιανάκης Α.Β.Ε.Ε. δίνει τώρα τη δυνατότητα δωρεάν ελέγχου του αυτοκινήτου σας στους, συμβεβλημένους με το πρόγραμμα, Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki, παρέχοντας μάλιστα έως και 25% έκπτωση σε όλα τα ανταλλακτικά service που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Και φυσικά, κάθε στιγμή, θα έχετε μαζί σας την ασφάλεια που παρέχει η 5ετής Γραπτή Εγγύηση των αυτοκινήτων Suzuki, αλλά και την οδική βοήθεια Suzuki Assistance. Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance παρέχεται δωρεάν για τα 3 πρώτα χρόνια, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επέκτασής του σε ασυναγώνιστες τιμές!

Καλέστε λοιπόν στην 24ωρη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών Suzuki στο 210 9988168 προκειμένου να ενημερωθείτε για τη χειμερινή προσφορά service και τις προσφορές μας.

Γιατί όταν έχεις Suzuki, σε προσέχουν περισσότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...