Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η Ford συμμετείχε στην εκδήλωση Women in Action και υποστήριξε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα


Η Ford έδωσε το παρών στο 1ο Women in Action, τη γιορτή της γυναικείας επιχειρηματικότητας, που διοργανώθηκε χθες από την ιστοσελίδα jenny.gr και το blog 4moms.gr, με τη συμμετοχή συνολικά 50 γυναικείων επιχειρήσεων και την παρουσία πλήθους επισκεπτών, αλλά και σημαντικών εκπροσώπων από το χώρο του θεάματος και του εμπορίου.

Οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους περίπου 3.000 επισκέπτες με στόχο - πέρα από τις πωλήσεις και την προώθηση της επιχείρησής τους - να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες ώστε να τις επιλέξουν ως νικήτριες του βραβείου γυναικείας επιχειρηματικότητας που είχε εξασφαλίσει ειδικά για την εκδήλωση η Ford Motor Ελλάς.




Τη βράβευση της νικήτριας επιχείρησης πραγματοποίησε η κυρία Πέτρη Λογαρά, Marketing Manager της Ford Motor Ελλάς, η οποία δήλωσε «Χαιρόμαστε πολύ που συμμετείχαμε στην εκδήλωση Women in Action και ακόμα περισσότερο που το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας, το οποίο προσφέραμε, παραλαμβάνει μία πολύ καινούρια επιχείρηση. Στη Ford Motor Ελλάς και μέσω της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της εταιρείας Voice of Women (VoW) υποστηρίζουμε ότι η φωνή των γυναικών γίνεται ολοένα πιο δυνατή. Σήμερα το είδαμε και στην πράξη.»

Αντίστοιχα, οι 4moms.gr, Λίτσα Κορωνιού, Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ανέφεραν σχετικά «Ευχαριστούμε πολύ τη Ford Motor Ελλάς για την πολύτιμη βοήθειά της στη διεξαγωγή της εκδήλωσης και για την υπέροχη ιδέα της βράβευσης. Το βραβείο επιχειρηματικότητας που παρέδωσε θα παρέχει σημαντική υποστήριξη στην νικήτρια, ειδικά μιας και μόλις πριν λίγους μήνες έκανε το επιχειρηματικό της ξεκίνημα.»

Στην εκδήλωση τα φλας έκλεψε και το νέο Ford Fiesta, το οποίο πριν λίγες μέρες βραβεύθηκε ως το ‘Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για Γυναίκες’ για την έκδοση 1.0L EcoBoost και παράλληλα ονομάστηκε ‘Οικονομικότερο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2013’. Οι 4moms.gr είχαν τη δυνατότητα να το οδηγήσουν λίγες μέρες πριν την εκδήλωση στο πλαίσιο των γυρισμάτων ειδικού βίντεο που ετοίμασαν με θέμα την ασφάλεια των παιδιών στο αυτοκίνητο. Το βίντεο προβαλλόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στις τηλεοράσεις του χώρου, ενώ σύντομα θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα 4moms.gr.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...