Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η Mercedes C63 AMG με 493 ίππους στο τέλος του 2014

Η νέα C-Class προβλέπεται να παρουσιαστεί επίσημα στο Ντιτρόιτ τον επόμενο μήνα, ενώ για όσους ανυπομονούν για την AMG πρόταση -μέχρι να λανσαριστεί η νέα C63 AMG- η φίρμα σχεδίασε ένα εξοπλιστικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει πολλά σπορτίφ χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις.


Πιο συγκεκριμένα, η C-Class με το AMG kit θα διαθέτει νέο προφυλακτήρα μπροστά και μεγαλύτερη μάσκα, πλαϊνά μαρσπιέ με αλουμινένια φινιρίσματα, ενώ λεπτομέρειες χρωμίου θα υπάρχουν στον πίσω προφυλακτήρα με τις δύο νέες ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Επίσης, το εν λόγω μοντέλο θα «πατά» σε 18άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ θα εφοδιάζεται και με σπορ ανάρτηση που θα έχει χαμηλώσει την απόσταση από το έδαφος κατά 15χλστ.

Τέλος, η C-Class AMG θα διαθέτει και αναβαθμισμένα φρένα. Όσο για την τιμή της, δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά θα είναι σίγουρα πιο προσιτή από τη C63 AMG.

Όσον αφορά τώρα τη νέα C63 AMG, οι φήμες θέλουν να ντεμπουτάρει προς το τέλος του 2014, ενώ αναμένεται να φέρει έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 4λιτρο κινητήρα, που θα έχει τη δυνατότητα να αποδώσει μεταξύ 454 και 493 ίππων, ενώ θα συνδυάζεται με το γνώριμο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (7G-MCT SpeedShift).

Επιπλέον, το 2015 προβλέπεται να υπάρξει και μια υβριδική έκδοση για τη νέα C-Class, η C300 Plug-In Hybrid, η οποία θα τροφοδοτείται από ένα turbo 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 250 ίππων και από έναν ηλεκτροκινητήρα 67 ίππων.


autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...