Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δύο νέες τρομερές διαφημίσεις

Volkswagen Passat B6Image via WikipediaΔύο νέες τρομερές διαφημίσεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, έκαναν την εμφάνισή της στους τηλεοπτικούς δέκτες αποκομίζοντας ευμενή σχόλια.

Στην μία πρωταγωνιστής είναι ένας μικρός «Darth Vader», ο γνωστός ήρωας του Star Wars. Ο πιτσιρικάς εμφανώς επηρεασμένος από τον χολιγουντιανό αστέρα, κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι του ντυμένος όπως αυτός και προσπαθεί με τις «δικές του δυνάμεις» να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις. Φυσικά στην πορεία απογοητεύεται λίγο, καθώς διαπιστώνει ότι οι προσταγές του δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

Όλα αυτά όμως μέχρι την στιγμή που επιστρέφει στο σπίτι ο πατέρας του από την εργασία του. Ο μικρός στρέφει την προσοχή του στο νέο αυτοκίνητο της οικογένειας, ένα Passat. Ο πατέρας του βλέποντας την υπερπροσπάθεια του γιου του να αποκτήσει «μαγικές δυνάμεις», ενεργοποιεί ξαφνικά μέσα από την κουζίνα το κεντρικό κλείδωμα και του δίνει την ψευδαίσθηση ότι εκείνος διαθέτει την «δύναμη» που ελέγχει το όχημα. Οι αντιδράσεις του πιτσιρικά είναι πραγματικά εκπληκτικές.

Στην έτερη διαφήμιση η Volkswagen μας μεταφέρει στον μικρόκοσμο των εντόμων. Πρωταγωνιστής της ένα σκαθάρι, το οποίο αναπτύσσει εκπληκτική ταχύτητα προσπερνώντας με άνεση τα υπόλοιπα κολεόπτερα, ξεφεύγει επίσης με όμορφους ελιγμούς από όλα τα εμπόδια που συναντάει στο δρόμο του, ενώ διαθέτει «τέλεια πρόσφυση» και «γερό κράτημα» στο έδαφος. Έχει δηλαδή όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, αφού σκοπός της γερμανικής φίρμας είναι να λανσάρει στην αγορά τον νέο Σκαραβαίο.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...