Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αποκάλυψη για το Hyundai Veloster

Test muleImage via WikipediaΗ Hyundai αποκάλυψε το τρίθυρο κουπέ της, το Veloster, για πρώτη φορά στην παγκόσμια σκηνή. Το νέο μέλος της Hyundai, έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Βορείου Αμερικής για το 2011, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Hyundai.

 Με πηγή έμπνευσής του το concept car που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ το 2007, το μοντέλο μαζικής παραγωγής Veloster, κρύβει μέσα του το πνεύμα της αρχικής ιδέας και συγχρόνως αντικατοπτρίζει το νέο τρόπο σκέψης της Hyundai για το 2011.

Το Veloster διαφοροποιείται από παραδοσιακά κουπέ μοντέλα χάρη στη μοναδική τρίθυρη διάταξη του, που συμπεριλαμβάνει μία πίσω πόρτα στη δεξιά μεριά του αμαξώματος για επιπρόσθετη πρακτικότητα και ευχέρεια, η οποία εγγυάται ασφαλή και εύκολη πρόσβαση στο ευρύχωρο εσωτερικό. Η περίτεχνα κρυμμένη εξωτερική λαβή της πόρτας εξασφαλίζει τη διατήρηση της ελκυστικής κουπέ αισθητικής.
 
Το δυναμικό προφίλ του αυτοκινήτου βασίζεται στη γλώσσα σχεδιασμού «fluidic sculpture» της Hyundai, με αντιπροσωπευτικό στοιχείο τις κομψές, χυτές γραμμές. Οι χαρακτηριστικές μαύρες μπροστινές κολώνες ενώνουν εντυπωσιακά το παρμπρίζ με τα παράθυρα και δημιουργούν ένα πανοραμικό σύνολο σε συνδυασμό με τις μοναδικές γραμμές του αμαξώματος. Η εξαγωνική εμπρόσθια μάσκα που φέρει την υπογραφή της Hyundai, οι λεπτομέρειες του αεραγωγού στο καπό, οι σπορ θόλοι των τροχών και οι προβολείς που αγκαλιάζουν τα φτερά, προσδίδουν στο Veloster μία αγωνιστική διάθεση τόσο εμπρός όσο και στο πλάι.

 Στο πίσω τμήμα, η χαρακτηριστικά μικρή γυάλινη επιφάνεια και η εξάτμιση, που είναι τοποθετημένη στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα, ολοκληρώνουν τη σπορ εμφάνιση του οχήματος.

 Το Veloster θα διατίθεται μαζί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα μετάδοσης κίνησης, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου κιβωτίου έξι ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη της Hyundai. Εφοδιασμένο με το νέο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης GDI 1,6 λίτρων της Hyundai για χαμηλή κατανάλωση, το Veloster, προσφέροντας μοναδικές οδηγικές εμπειρίες, συνδυασμένες με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και χαμηλές εκπομπές CO2.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Veloster, συμπεριλαμβανομένων του συστήματος μετάδοσης κίνησης και των προδιαγραφών για την ευρωπαϊκή αγορά, θα είναι διαθέσιμες καθώς θα πλησιάζει η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο 2011
skai.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...