Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πετυχημένο το... πείραμα του Juke Nismo

Περισσότερες από 3.700 πωλήσεις μετρά από την αρχή του έτους μέχρι τα τέλη Ιουλίου το Juke Nismo σε Ευρώπη, Ιαπωνία και ΗΠΑ.


Αποτελεί το πρώτο μοντέλο της Nissan που εντάσσεται στην γκάμα sport μοντέλων παραγωγής της Nismo, η οποία είναι υπεύθυνη και για τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Nissan. Η ανταπόκριση του κοινού στο Juke Nismo δημιουργεί αισιοδοξία στα στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας και για την πορεία των υπόλοιπων μοντέλων. 

Διαθέσιμα είναι επίσης τα 370Z και Micra Nismo, όμως το «μπαμ» θα γίνει με το αναμενόμενο GT-R Nismo. Αν επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν τον V6 Twin-Turbo να πλησιάζει σε ισχύ τα 580 PS και την επιτάχυνση 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 2 sec, τότε τα supercars από Γερμανία και Ιταλία μεριά θα αρχίσουν να βλέπουν εφιάλτες! Αυτή την περίοδο το κορυφαίο GT-R εξελίσσεται στην Ιαπωνία και το λανσάρισμά του στις αγορές προγραμματίζεται για το 2014.

Στην περίπτωση του Juke Nismo, ο γνωστός 1.6 turbo έχει αναβαθμιστεί και αποδίδει 200 PS, έναντι 190 του απλού μοντέλου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...