Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό είναι το νέο Audi A3 cabriolet

Μία ακόμη πρεμιέρα για την Audi στην έκθεση της Φρανκφούρτης είναι αυτή του Α3 Cabriolet.


Το compact ανοικτό μοντέλο αποκαλύφθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και το C+S έχει όλες τις λεπτομέρειες.  Το A3 Cabriolet βασίζεται στο sedan αμάξωμα, φέρει υφασμάτινη οροφή και φιλοξενεί στο εσωτερικό του τέσσερις επιβάτες.

Στο Ίνγκολσταντ αποφάσισαν να μεγαλώσουν σε διαστάσεις το A3 Cabriolet, προκειμένου να προσφέρει πραγματικές θέσεις και για τους πίσω επιβάτες. Το μήκος ανέβηκε στα 4,42 m (από 4,24 m), το πλάτος κατά 2 cm στο 1,79 m, ομοίως και το μεταξόνιο (από 2,58 στα 2,60 m). Μόνο το ύψος περιορίστηκε ελαφρά (φθάνει το 1,41 m), προκειμένου να χαρίζει πιο δυναμική στάση στο compact cabrio. Οι επιβάτες έχουν και περισσότερο χώρο για τις αποσκευές τους, καθώς ο όγκος του πορτμπαγκάζ αυξήθηκε κατά 60 lt.

Παρά την αύξηση των διαστάσεων, το νέο ανοικτό A3 είναι κατά περίπου 50 kg πιο ελαφρύ από το αυτοκίνητο που αντικαθιστά (η βασική του έκδοση ζυγίζει 1.365 kg. Η υφασμάτινη οροφή ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού σε 18 sec, ακόμη και όταν το Audi είναι εν κινήσει (για ταχύτητες μέχρι 50 km/h). Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 287 lt, ενώ επηρεάζεται λίγο όταν η οροφή είναι ανοικτή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...