Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η Suzuki αποκαλύπτει στην Φρανκφούρτη το iV-4


Μια νέα πρόταση από την πρωτοπόρο εταιρεία στα SUV


Η Suzuki είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Παγκόσμια Πρεμιέρα του νέου compact SUV, με την ονομασία iV-4, που πραγματοποιήθηκε στην 65η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Από το λανσάρισμα της Σειράς LJ το 1970, η Suzuki έχει επεκτείνει εντυπωσιακά τη γκάμα των SUV μοντέλων της, με το Vitara το 1988, το Jimny το 1998 και το Grand Vitara το 2005. Σαν πρωτοπόρος της κατηγορίας των SUV, η Suzuki παρουσιάζει το iV-4, ένα πρωτότυπο που ενσαρκώνει μια νέα ιδέα στην αυτοκίνηση: Το σύγχρονο compact SUV.

Σχέδιο εξέλιξης

Tο iV-4 είναι πιστό στο DNA των sports utility vehicles (SUV) της Suzuki και ξεχωρίζει για το δυναμικό εξωτερικό του σχεδιασμό, που αντανακλά την παράδοση της εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξατομικεύεται και ο πελάτης μπορεί να το προσαρμόσει ακριβώς στα θέλω του, κάνοντάς το να ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής του. Άλλωστε, στο όνομα, το “i” αντιστοιχεί στο “individuality” (εξατομίκευση), το “V” στο “vehicle” (όχημα), και το “4” στο “4 wheel-drive” (τετρακίνηση).

Σχεδιαστικά στοιχεία

Σχεδιασμός πιστός στην παράδοση της Suzuki στα Compact SUV –ευθείες, ομαλές γραμμές, χαρακτηριστικό σχήμα καπό, εμπρός μάσκα με πέντε γρίλιες– αλλά και  με μια μοναδική φουτουριστική αίσθηση, όπως αυτή αποτυπώνεται από «πινελιές» σαν τις χαρακτηριστικά ανασηκωμένες πλαϊνές γραμμές, τα φώτα ομίχλης με ενσωματωμένα φώτα LED  στην οροφή και την φωτιζόμενη εμπρός γρίλια.

Μεγάλοι τροχοί και σχεδιασμός ζαντών που αντικατοπτρίζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει στο δρόμο ένα SUV.

Τα εξωτερικά αξεσουάρ, τα χρώματα και τα υλικά μπορούν να εξατομικευτούν σύμφωνα με τις προσωπικές επιλογές του πελάτη.

Το ειδικά εξελιγμένο χρώμα του πρωτότυπου ονομάζεται Brilliant Turquoise Metallic και είναι εμπνευσμένο από τον ουρανό που αντανακλάται στις γυάλινες επιφάνειες ενός ουρανοξύστη. Δημιουργεί μια εντυπωσιακή αίσθηση με την έντονη λάμψη και φωτεινότητά του.


Οι διαστάσεις του iV4

Συνολικό μήκος 4,215 (mm)
Συνολικό πλάτος 1,850 (mm)
Συνολικό ύψος 1,665 (mm)
Μεταξόνιο 2,500 (mm)
Διαστάσεις ελαστικών 235/55R20

Το μοντέλο παραγωγής που  θα προκύψει από το πρωτότυπο iV-4, θα είναι ένα υπερσύγχρονο compact SUV, με πολύ χαμηλό βάρος και θα έχει από τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία του.

To αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με το σύστημα ALLGRIP, τη νέα γενιά τετρακίνησης της Suzuki, που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης εντός, αλλά και εκτός δρόμου, ακριβώς αυτό που περιμένει κανείς από ένα Suzuki Compact SUV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...