Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Sony: Nέα μονάδα AV αυτοκινήτου

Μείνετε σε επαφή, κρατήστε τον έλεγχο


Χάρη στη νέα κύρια μονάδα AV αυτοκινήτου XAV-602BT, από τη Sony, μπορείτε να απολαμβάνετε εύκολα και με ασφάλεια μουσική, πλοήγηση και τις εφαρμογές του smartphone σας, όσο ταξιδεύετε.

Η νέα, κύρια μονάδα θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Ιανουάριο του 2014. Μπορείτε να την προμηθευτείτε ξεχωριστά ή ως σετ (XNV-KIT602) μαζί με τη νέα μονάδα GPS, XA-NV300T, από τη Sony, με χάρτες πλοήγησης TomTom®, η οποία διατίθεται, επίσης, ως προαιρετικό αξεσουάρ.

Ο διάδοχος της δημοφιλούς μονάδας XAV-601BT σάς βοηθάει να κρατάτε επαφή με τον ψηφιακό σας κόσμο, όσο βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι. Το κέντρο πολυμέσων 2 DIN συνδυάζεται απόλυτα με την ολοένα αυξανόμενη σειρά κινητών συσκευών, που είναι συμβατές με την τεχνολογία MirrorLink™*, και σας φέρνει σε επαφή με τον εκπληκτικό κόσμο του περιεχομένου και των εφαρμογών.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής App Remote (για Android και iOS) και εντάξτε την κύρια μονάδα στο smartphone σας, ενοποιώντας λειτουργίες ψυχαγωγίας και χειρισμού, για να απολαύσετε μία βελτιστοποιημένη εμπειρία οδήγησης. Το περιεχόμενο του τηλεφώνου και οι εφαρμογές εμφανίζονται στη μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 15,5εκ (6,1”), και μπορείτε να χειρίζεστε απευθείας επιλεγμένες λειτουργίες του κινητού. (Σημείωση: Η λειτουργικότητα εξαρτάται από το μοντέλο του smartphone και το λειτουργικό σύστημα).

Συνδέστε το συμβατό με Android smartphone σας μέσω Bluetooth®. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής του κινητού για να ρυθμίσετε το fader ή την ισορροπία (balance) της μουσικής, τη θέση ακρόασης, τον ισοσταθμιστή (EQ), και άλλες ρυθμίσεις ήχου με απλές χειρονομίες.

Κρατήστε τον έλεγχο – και μείνετε ασφαλείς – μέσω του χειρισμού με φωνητικές εντολές, όσο οδηγείτε. Ακουμπήστε, απλώς το πλήκτρο VOICE στη μονάδα XAV-602BT και πείτε ότι θέλετε. Η αξιόπιστη αναγνώριση φωνής επιτυγχάνεται χάρη σε ένα στερεωμένο μικρόφωνο, και είναι εφικτή ακόμα και σε δρόμο με έντονη κυκλοφοριακή ροή ή θόρυβο μέσα στο αυτοκίνητο.

Ενεργοποιήστε, απλώς, την εφαρμογή πλοήγησης του κινητού σας και ορίστε τον προορισμό σας, χωρίς να πάρετε τα χέρια από το τιμόνι. Απαντήστε φωνητικά σε εισερχόμενα γραπτά μηνύματα, ή απλώς πείτε «Παίξε Μπετόβεν», και άμεσα θα βρεθούν τα μουσικά κομμάτια που ταιριάζουν στο αίτημά σας.

Δεν θα χάνετε ποτέ επαφή και θα είστε πάντα ενήμεροι για το τι συμβαίνει, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεστε στο γραφείο. Ακούστε τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα, τα tweets και τις υπενθυμίσεις από το ημερολόγιό σας, δυνατά και καθαρά, όσο θα οδηγείτε**.

Οι κάτοχοι iPhone/iPod μπορούν επίσης, να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη ενοποίηση μεταξύ των συσκευών τους και επιλεγμένων λειτουργιών της κύριας μονάδας, όπως οι ρυθμίσεις ήχου και η προβολή λίστας συμβατών εφαρμογών και περιεχομένου στην οθόνη της μονάδας XAV-602BT.

Η μονάδα GPS XA-NV300T, την οποία μπορείτε να επιλέξετε προαιρετικά ή και ως πακέτο, σάς καθοδηγεί με ασφάλεια στον προορισμό σας με την φωνητική πλοήγηση από την TomTom®. Τα ταξίδια σας θα γίνουν ακόμα πιο απολαυστικά με τα βελτιωμένα γραφικά για τον χρήστη και τους εξαιρετικούς χάρτες που περιλαμβάνουν το IQ Routes, τη βάση δεδομένων πραγματικού χρόνου ταξιδίου.

Απλώς, ξεκινήστε την εφαρμογή στη Sony συσκευή σας και στη συνέχεια απολαύστε εκπληκτικής ποιότητας φωνητική καθοδήγηση μέσα από τα ηχεία του αυτοκινήτου. Δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά σύνδεση δικτύου επειδή η εφαρμογή λειτούργει πλήρως offline – εξοικονομώντας σας χρήματα από το κόστος του data roaming, ενώ παράλληλα σας παρέχει συνεχή πρόσβαση σε τεχνολογίες χαρτών και πλοήγηση πρώτης ποιότητας από την TomTom.

Μπορείτε να δείτε τη σειρά κινητών συσκευών που όλο και μεγαλώνει και οι οποίες προσφέρουν εγγυημένη συμβατότητα MirrorLink™ με τη μονάδα XAV-602BT στην τοποθεσία:

http://www.sony.gr/support/el/product/XAV-601BT/compatibility.

Περισσότερη ψυχαγωγία σε κάθε ταξίδι

Η κορυφαία κύρια μονάδα AV της Sony υπόσχεται ανυπέρβλητη ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο, και πολλά περισσότερα. Απολαύστε αναπαραγωγή βίντεο από DVD και δείτε καθαρά τις λίστες αναπαραγωγής και τα εξώφυλλα των άλμπουμ σας σε μία μεγάλη οθόνη αφής.

Πεντακάθαρες εικόνες βίντεο που συνδυάζονται με άψογο ήχο μέσα στο αυτοκίνητο. Βυθιστείτε στο συναίσθημα που προκαλεί μια ζωντανή συναυλία με τον ήχο surround 4,1 καναλιών και το εικονικό κεντρικό ηχείο. Το μοναδικό χαρακτηριστικό Advanced Sound Engine της Sony σάς βοηθά να επιλέξετε ρυθμίσεις από μία μεγάλη παλέτα ηχητικών βελτιώσεων, ώστε να ταιριάζουν με τη διάθεσή σας αλλά και τη μουσική σας συλλογή, ενώ ο ενισχυτής Dynamic Reality Amp, με ισχυρή έξοδο 4 x 52W, δίνει άλλη ώθηση στην ψυχαγωγία σας με δυνατό, κρυστάλλινο ήχο. Ο δέκτης Digital Clarity Tuner, αποκλειστικά από τη Sony, βελτιώνει τη λήψη του ραδιοφώνου αλλά και το διαχωρισμό των καναλιών stereo και την ποιότητα ήχου, εάν οδηγείτε σε περιοχές με ασθενή κάλυψη των σημάτων των FM.

Η οθόνη αφής, με την ταχείας απόκρισης διασύνδεση σε στυλ 3D, κάνει την αναζήτηση μουσικής, τον χειρισμό των συνδεδεμένων συσκευών, αλλά και άλλες λειτουργίες, παιχνιδάκι. Επιλέξτε την εικόνα του φόντου σας ή μία από τις έξι εντυπωσιακές οπτικοποιήσεις που δίνουν ζωή στη μουσική σας.

Για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας, όταν απομακρύνεστε από το αυτοκίνητό σας, η κύρια μονάδα έχει αποσπώμενη πρόσοψη για να αφαιρείται άμεσα και να σας παρέχει βελτιωμένη αντικλεπτική ασφάλεια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...