Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Έρχεται το ανανεωμένο Megane

Η νέα όψη του ρύγχους χαρίζει στο μικρομεσαίο Renault δυναμισμό και κοινή εμφάνιση με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.


Το ανανεωμένο Megane έκανε πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης και είναι έτοιμο να έρθει στην Ελλάδα το Δεκέμβριο, σύμφωνα με πληροφορίες του C+S. Το φρεσκάρισμα του Megane αφορά τόσο το coupe, το 5θυρο hatch, το station wagon, αλλά και τις δύο sport παραλλαγές: Το GT και το κορυφαίο RS.

Σημαντικό ατού για τη Renault στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων αποτελούν οι σύγχρονοι κινητήρες της οικογένειας Energy. Ακολουθώντας την τάση του downsizing, οι Γάλλοι προσφέρουν μικρά σε χωρητικότητα σύνολα, αλλά χωρίς να γίνονται υποχωρήσεις στον τομέα των επιδόσεων.

Το Megane θα διατίθεται στη χώρα μας με τον 4κύλινδρο 1.2 βενζίνης σε δύο εκδόσεις ισχύος. Ο μικρός turbo TCe αποδίδει 115 και 130 PS, ενώ στη δεύτερη εκδοχή του μπορεί να συνδυαστεί και με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC. Η Renault υποστηρίζει ότι το κιβώτιο EDC προσφέρει καλύτερη επιτάχυνση και βελτιωμένη λειτουργία. Οι αλλαγές στον κινητήρα έχουν ως αποτέλεσμα το turbo να τίθεται σε λειτουργία πιο νωρίς. Στην πλευρά των diesel, συναντάμε τον 1.5 dCi ισχύος 110 PS (επίσης διαθέσιμος και με το EDC) και τον 1.6 dCi 130 PS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...