Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Video: Η Porche 911 Turbo στη Φρανκφούρτη

H Porsche πραγματοποίησε εντός έδρας, επί γερμανικού δηλαδή εδάφους και την Έκθεση της Φρανκφούρτης, την πρώτη εμφάνιση της νέας 911 Turbo. 


Κι όχι μόνο αυτό… στην ίδια έκθεση το 1963, η μάρκα από τη Στουτγάρδη είχε παρουσιάσει και την πρώτη 911! Πενήντα χρόνια και επτά γενιές μετά, το μοντέλο-θρύλος έχει φτάσει στην κορύφωση του. 

Εφοδιάζεται με έναν επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3.8 lt, με δύο turbo, που αποδίδει 520 PS στην 911 Turbo και 560 PS στην S. Η ροπή μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός νέου συστήματος τετρακίνησης (PTM) και πλέον κατανέμεται μεγαλύτερο ποσοστό της ροπής στους εμπρός τροχούς, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σε συνδυασμό με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, η 911 Turbo με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,2 sec. Πιο γρήγορα δηλαδή από την προηγούμενη 911 Turbo S. Η τελευταία χρειάζεται 3,1 sec για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.

Η τελική ταχύτητα και για τα δύο μοντέλα είναι 318 km/h. Το βίντεο που σας παραθέτουμε περιλαμβάνει εκτενή πλάνα από την παρουσίαση αλλά και δηλώσεις του υπεύθυνου προϊόντος Όγκουστ Αχλάιτνερ που αναλύει τις αρετές της νέας γενιάς της 911 Turbo


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...