Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Τέλος καλό για τους πελάτες του Παζαρόπουλου

ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα που είχε προκύψει εξαιτίας της αδυναμίας του ομίλου Παζαρόπουλος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να παραδώσει τα αυτοκίνητα, τα οποία είχαν παραγγείλει και εξοφλήσει εκατοντάδες πελάτες του. Τα περισσότερα από τα περίπου 250 αυτοκίνητα μάρκας Αudi και Volkswagen έχουν παραδοθεί ήδη στους κατόχους τους, ενώ έως αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, θεωρείται βέβαιο ότι θα έχουν ικανοποιηθεί και οι λοιποί αγοραστές.
Η υπόθεση ήρθε στο φως πριν από λίγες εβδομάδες επειδή ο όμιλος Παζαρόπουλου καθυστερούσε τις παραδόσεις εκατοντάδων αυτοκινήτων, παρότι είχαν προεξοφληθεί από τους πελάτες. Επρόκειτο ουσιαστικά για παρενέργεια της υπερβολικά γρήγορης ανάπτυξης του ομίλου, της εκτόξευσης των δανειακών υποχρεώσεών του προς τις τράπεζες και της πτώσης της αγοράς αυτοκινήτου στη χώρα μας.
Παρέμβαση Κosmocar
Κεντρικό ρόλο για τη διευθέτηση της υπόθεσης έπαιξε η εταιρεία Κosmocar, αποκλειστικός εισαγωγέας των Αudi και Volkswagen στην Ελλάδα, της οποίας η ιδιοκτησία σε μια κίνηση επιχειρηματικής υπευθυνότητας παρενέβη και έκανε ό,τι έπρεπε για να παραλάβουν έγκαιρα οι πελάτες της Παζαρόπουλος τα αυτοκίνητά τους.
Η Παζαρόπουλος Α.Ε. ευχαριστεί σε ανακοίνωσή της την Κosmocar για την άμεση συμπαράστασή της, δηλώνει ότι σέβεται και τιμά την ιστορία της στον χώρο του αυτοκινήτου και διαβεβαιώνει πως θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...