Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Στο «σφυρί» η Aston Martin του James Bond

Σε δημοπρασία όπως είναι εξοπλισμένη βγαίνει η Aston Martin DB5 που οδηγούσε ο κατά πολλούς καλύτερος James Bond που πέρασε ποτέ, Sean Connery, στις ταινίες «Χρυσοδάχτυλος» και «Επιχείρηση Κεραυνός»!

Στις ταινίες, η DB5 είχε κλέψει τις εντυπώσεις όσο ο James κατατρόπωνε τους εχθρούς της Βασίλισσας. Μάλιστα, η Aston Martin είχε σχεδιάσει δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα δεν υπάρχει πια...

Το θρυλικό αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Sotheby’s στις 27 Οκτωβρίου στο Λονδίνο και η τιμή του αναμένεται να πιάσει ρεκόρ. Τι υπολογίζεται; Κάτι παραπάνω από 5 εκατομμύρια λίρες.

Εκτός του ότι είναι μοναδική, η Aston Martin διαθέτει και όλα τα γκάτζετ του «Mr. Q» για τον 007, όπως η περιστρεφόμενη πινακίδα κυκλοφορίας, η αφαιρούμενη οροφή, τα συστήματα καπνού και το σύστημα που εκτοξεύει λάδια και αξίνες στους τροχούς των εχθρών!

Μέχρι σήμερα, το αυτοκίνητο ανήκε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Jerry Lee, ο οποίος μετά από 40 χρόνια αποφάσισε να το πουλήσει.

Όπως δηλώνει, θα δωρίσει όλο το ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα στο οποίο προεδρεύει ο ίδιος και φέρει το όνομά του. Σαν να λέμε στην τσέπη του δηλαδή...


Δείτε το θρυλικό αυτοκίνητο εν δράσει!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...