Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Θα... μεγαλώσει το επόμενο Citroen C1

Η τεχνολογία εξελίσσεται και οι ανάγκες αλλάζουν. Τα αυτοκίνητα πόλης πρέπει πλέον να κάνουν περισσότερα πράγματα από να καταναλώνουν λίγο και να βρίσκουν εύκολα θέση στάθμευσης.

Τα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα δοκιμών δείχνουν ότι η παρουσίαση του γαλλικού μοντέλου δεν απέχει πολύ. Θα γίνει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το Σεπτέμβριο του 2014 στην έκθεση του Παρισιού, μαζί με τα «αδελφάκια» του, τα νέα Peugeot 108 και Toyota Aygo. Τόσο οι εξωτερικές διαστάσεις όσο και το μεταξόνιο θα είναι μεγαλύτερα, ώστε οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές να είναι αυξημένοι.

Κοινός κινητήρας θα είναι και πάλι ο 3κύλινδρος του 1 lt. Περιμένουμε όμως αύξηση σε δύναμη και ροπή (σήμερα αποδίδει 68 PS και 9,6 kgm) με παράλληλο περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων. Αναβαθμισμένη θα είναι η εικόνα της καμπίνας των επιβατών, με ποιοτικότερα πλαστικά και καλύτερη ηχομόνωση.

Οι Γάλλοι ποντάρουν ήδη στο πώς θα μοιάζει το επόμενο C1 και το περιοδικό Auto Moto δημοσίευσε επεξεργασμένες φωτογραφίες. Έμπνευση για τη σχεδίαση του εμπρός μέρους αποτέλεσε αναμφίβολα το νέο C4 Picasso, με τα φωτιστικά σώματα σε τρία επίπεδα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...