Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Βελτιώσεις στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου από την INTERAMERICAN

Την ηγετική στρατηγική της στον κλάδο αυτοκινήτου ενισχύει η INTERAMERICAN, με μια σειρά κινήσεων που συνδυάζουν πληρότητα φάσματος καλύψεων, ποιοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης βασισμένες σε ιδιόκτητες μονάδες υποστήριξης (συνεργεία, οδική βοήθεια) και αυτοματοποίηση διαχείρισης έκδοσης συμβολαίου αλλά και ζημιάς με υψηλή τεχνολογική υποστήριξη και ακόμη, με προσιτά ασφάλιστρα για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Η INTERAMERICAN προωθεί, ήδη, από την περασμένη εβδομάδα τα προγράμματά της με αναμορφωμένους όρους για την ολική κλοπή (μείωση χρόνου αποζημίωσης στις 45 ημέρες), μερική κλοπή, θραύση κρυστάλλων, κάλυψη ζημιών κατά τη διάρκεια μεταφοράς του οχήματος (π.χ. σε πλοίο), μείωση και κλιμάκωση επασφαλίστρου νέων οδηγών, ενσωμάτωση της αστικής ευθύνης για πυρκαϊά, μαζί με κλιμακούμενη διαφοροποίηση ασφαλίστρων.

Για την ευέλικτη προσαρμογή των ασφαλίστρων, στο πρόγραμμα «Basic» η INTERAMERICAN αντικαθιστά τις καλύψεις οδικής βοήθειας με φροντίδα ατυχήματος και ρυμούλκηση, προσφέροντας οικονομικότερο ασφάλιστρο μέχρι και 15%, ενώ με πιο ανταγωνιστικό ασφάλιστρο προωθεί και το πρόγραμμα «Classic», με προσθήκη κάλυψης για τα κρύσταλλα αντί νομικής προστασίας και προσωπικού ατυχήματος. Είναι αξιοσημείωτο ότι περισσότερα από το 50% των συμβολαίων της αγοράς έχουν μόνο τις βασικές καλύψεις. Επίσης, στο πρόγραμμα «Total» έχουν προστεθεί καλύψεις για κακόβουλες ενέργειες και έχει μειωθεί το απαλλασσόμενο ποσόν στα 350 ευρώ εφόσον οι υπηρεσίες αποκατάστασης ζημιών αντιμετωπίζονται στο ιδιόκτητο συνεργείο CarPoint της εταιρείας ή σε συνεργαζόμενα συνεργεία.

Σημειώνεται ότι η INTERAMERICAN έχει αυξήσει από το 2010 έως σήμερα κατά 50% τον στόλο των ασφαλισμένων αυτοκινήτων, κατέχοντας μερίδιο αγοράς 10% σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Η εταιρεία έχει μειώσει -σε απόλυτο βαθμό- στις δύο μόλις ημέρες τον χρόνο αποζημίωσης, από τη συμπλήρωση του φακέλου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...