Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Εχει και Harley ο Πάπας, αλλά δεν πάει βόλτα – Την πουλάει σε δημοπρασία

Από τον περασμένο Μάρτιο, όταν έγινε Πάπας, ο Φραγκίσκος έχει συζητηθεί για πολλά, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο εκείνος και τα οχήματά του είναι πάντα στην επικαιρότητα. Αρχικά ήταν η απόφασή του να μην κυκλοφορεί με υπερπολυτελές αυτοκίνητο, όπως οι προκάτοχοί του. Μετά, ήταν το... προπολεμικό σαραβαλάκι που του χάρισε ένας ιερέας. Και τώρα ήρθε η ώρα της Harley Davidson.

Οταν έγινε γνωστό πως ο Πάπας θα πουλήσει σε δημοπρασία τη μηχανή του, δεν προκάλεσε εντύπωση η απόφασή του αλλά το γεγονός ότι είχε στην κατοχή του ένα τέτοιο... άγριο όχημα. Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο Ποντίφικας κατέχει μία Harley-Davidson, την οποία του χάρισαν εκατοντάδες μηχανόβιοι όταν τους ευλόγησε το καλοκαίρι στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Οπως είναι βέβαια φυσικό, ο Φραγκίσκος δεν κάνει βόλτες σε δύο ρόδες στο Βατικανό. Για αυτό αποφάσισε να αξιοποιήσει τη μηχανή, πουλώντας τη σε δημοπρασία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε οργανισμούς που στηρίζουν τους άστεγους.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...