Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Γνώσεις οδικής ασφάλειας και πρόληψης για τους συνεργάτες πωλήσεων της INTERAMERICAN

Η διαχείριση της ασφάλισης  αυτοκινήτου δεν είναι μονοδιάστατη για την INTERAMERICAN. Η εταιρεία, πέρα από την πολυκαναλική προσέγγιση του πελατειακού κοινού, την καθετοποίηση των διαδικασιών με εφαρμογές σύγχρονης τεχνολογίας –emobile, askme, ενιαία πλατφόρμα γενικών ασφαλειών, ηλεκτρονική διαχείριση ζημιών- που συνεπιφέρουν ελαχιστοποίηση του χρόνου εξυπηρέτησης των πελατών, ακολουθεί σταθερά πολιτική πρόληψης των τροχαίων δυστυχημάτων.

Για την INTERAMERICAN, η οδική ασφάλεια και ο περιορισμός των οικονομικών, κοινωνικών και δημογραφικών συνεπειών των δυστυχημάτων έχει δύο συνιστώσες: τον τακτικό, επαρκή τεχνικό έλεγχο του οχήματος και την οδική παιδεία. Πρακτικά, η εταιρεία δεν απευθύνεται στους πολίτες μόνο μέσω του προγράμματος ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια που υλοποιεί για περισσότερο από 15 χρόνια, αλλά και μέσω την συνεργατών της. Προς τον σκοπό αυτό, η INTERAMERICAN οργάνωσε μια ημερίδα ενημέρωσης των ασφαλιστικών συμβούλων του δικτύου της καθώς και των συνεργατών του πρακτορειακού δικτύου, στις εγκαταστάσεις του CarPoint, του ιδιόκτητου πρότυπου Κέντρου Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτου.

Στο πρώτο μέρος της  ημερίδας οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για τις παραμέτρους ενός ολοκληρωμένου τεχνικού ελέγχου, όπως παρέχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και στο δεύτερο μέρος αναπτύχθηκαν από τον βετεράνο της αγωνιστικής οδήγησης Τάσο Μαρκουίζο (Ιαβέρη) οι οδικοί κίνδυνοι και οι τρόποι αντιμετώπισης τους με βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς. Οι συνεργάτες που συμμετείχαν, πιστοποιήθηκαν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Στόχος της εταιρείας, με αυτή την πρακτική, είναι οι ασφαλιστές ως επαγγελματίες να αποτελέσουν πρεσβευτές της οδικής αγωγής και ασφάλειας. Σημειώνεται ότι κατά το πρώτο οκτάμηνο του 2013, 26 από τις μεγάλες ζημιές που αναγγέλθηκαν, αφορούσαν σε θανάτους.

Τεχνικά, η INTERAMERICAN αξιοποιώντας από κάθε πλευρά το CarPoint αλλά και τα συνεργαζόμενα συνεργεία, έχει επιτύχει θεαματική βελτίωση στον έλεγχο του κόστους αλλά και των ποιοτικών υπηρεσιών αποκατάστασης ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...