Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Το Nissan Juke Nismo RS κάνει πρεμιέρα στην πόλη των αγγέλων


Αυτό είναι το καλό νέο της υπόθεσης. Το κακό είναι το ό,τι η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία δεν αποκάλυψε οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που αφορούν στο Juke Nismo RS.


Ωστόσο, θα μπορούσαμε να κάνουμε μερικές υποθέσεις. Όπως για παράδειγμα ότι η έκδοση RS του Juke Nismo θα εξοπλίζεται κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο 1.6-λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, αλλά θα μπορούσε η ιπποδύναμη να είναι μεγαλύτερη των 200PS (με 250Nm ροπής), που είναι τα άλογα που αποδίδει το Juke Nismo.

Απ΄ εκεί και πέρα, το Nissan Juke Nismo RS θα μπορούσε επίσης να διαθέτει πιο σπορ ρυθμίσεις της ανάρτησης και, ενδεχομένως, μεγαλύτερα φρένα. Επίσης αναμένονται διάφορες αλλαγές στην εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Διάφορες αλλαγές styling είναι επίσης να αναμένεται από το Juke Nismo RS. Οι πληροφορίες θέλουν αρκετά κομμάτια από ανθρακονήματα και διάφορες εσωτερικές διαφοροποιήσεις.

Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι η Nissan θα προσφέρει δύο επιλογές για την μετάδοση των RS Juke Nismo. Ένα σύστημα FWD με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ή το AWD σύστημα με μετάδοση CVT.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...