Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Υπηρεσίες Προσωπικής και Οδικής Βοήθειας σε 94 χιλιάδες περιστατικά από την INTERAMERICAN


Σημαντική παράδοση ηγετικής παρουσίας έχει δημιουργήσει η INTERAMERICAN στους τομείς της Προσωπικής (Άμεσης Ιατρικής) και Οδικής Βοήθειας, στους οποίους δραστηριοποιείται από το 1991 και από το 1993 αντίστοιχα, που μεταφράζεται σε αξιοσημείωτα μεγέθη παρεχομένων υπηρεσιών. Κατά το α’ εξάμηνο του 2010 η εταιρεία ανταποκρίθηκε σε 93.948 περιστατικά, έναντι 82.765 περιστατικών κατά το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο. Η αύξηση (13,5%) δηλώνει τη μεγαλύτερη ζήτηση σχετικών υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρείας στους ενοποιημένους διοικητικά και οργανωτικά τομείς Βοηθείας. 
Ειδικότερα, στην Προσωπική Βοήθεια η INTERAMERICAN παρέσχε υπηρεσίες σε 12.443 περιστατικά. Εξ αυτών, τα 1.806 αφορούσαν σε μεταφορές ασθενών ή τραυματιών από ατυχήματα, για τις οποίες χρειάστηκαν 1.786 χρήσεις ασθενοφόρων και 30 χρήσεις εναερίων μέσων –υγειονομικά εξοπλισμένων ελικοπτέρων ή αεροπλάνου- σε κρίσιμες για τη ζωή και την υγεία των μεταφερθέντων αεροδιακομιδές. Ακόμη, παρεσχέθησαν τηλεφωνικά ιατρικές συμβουλές σε 8.593 περιπτώσεις, σε 76 υποστήριξη εκτός Ελλάδος και λοιπές υπηρεσίες σε 1.958 κλήσεις. 
Στον τομέα της Οδικής Βοήθειας, οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι της εταιρείας αντιμετώπισαν συνολικά 81.505 περιστατικά σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες επιτόπου επισκευής σε 30.613 περιπτώσεις, ρυμούλκησης και επαναπατρισμού για 34.676 οχήματα, ενώ επιλήφθηκαν και 16.216 ατυχημάτων με την υπηρεσία Autohelp. 
Επισημαίνεται το καθοριστικό πλεονέκτημα της  INTERAMERICAN σε ιδιόκτητες υποδομές, που καθιστούν άμεση την ανταπόκρισή της σε κάθε κλήση. Στην Οδική Βοήθεια 17 αυτόνομοι σταθμοί και στόλος 280 ιδιοκτήτων μέσων για παροχή υπηρεσιών σε οχήματα κάθε κατηγορίας μέχρι 3,5 τόνους και σε βαρέα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, αλλά και τοπικοί περιφερειακοί συνεργάτες, καλύπτουν όλη τη χώρα. Από φέτος, παρέχεται κάλυψη και στις εταιρείες ενοικίασης οχημάτων στη νησιωτική Ελλάδα, οι οποίες καταγράφουν υψηλά ποσοστά βλαβών ή ατυχημάτων. Παράλληλα, στην Άμεση Ιατρική Βοήθεια διατίθενται 17 ιδιόκτητα ασθενοφόρα και ακόμη 3 ελικόπτερα και 1 υγειονομικό αεροπλάνο αποκλειστικής χρήσης, ενώ το Συντονιστικό Κέντρο της εταιρείας λειτουργεί σε 24ωρη βάση.
  
 
«Στους ιδιαίτερα απαιτητικούς τομείς της Βοηθείας η INTERAMERICAN, με την οργάνωση και πολυετή εμπειρία της, είναι διακριτή για την αποτελεσματικότητά της. Σήμερα, με 440 χιλιάδες ασφαλισμένα οχήματα για Οδική και 450 χιλιάδες
ασφαλισμένους για Προσωπική Βοήθεια, η εταιρεία καλύπτει άμεσες κοινωνικές
ανάγκες έχοντας επιτύχει δείκτες απόλυτης ικανοποίησης, όπως δείχνουν οι συστηματικές μετρήσεις γνώμης των πελατών της. Ανταποκρινόμαστε σε περισσότερες από 520 κλήσεις κατά μέσο όρο την ημέρα» τονίζει ο κ. Γιώργος Βαλαής, Γενικός Διευθυντής Βοηθείας της INTERAMERICAN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...