Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πωλήσεις ρεκόρ για την Mercedes-Benz τον Ιούνιο

H συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τις E-Class και S-Class βοήθησε την Mercedes-Benz να καταγράψει ρεκόρ αύξησης πωλήσεων για το μήνα Ιούνιο, γεγονός που όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες της φίρμας θα οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των κερδών της για στο δεύτερο τρίμηνο.

"Τον Ιούνιο καταφέραμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας σε διψήφιο ποσοστό και για όγδοο συνεχή μήνα", σχολίασε ο οικονομικός διευθυντής της Mercedes-Benz, Joachim Scmidt για τα αποτελέσματα Ιουνίου όπότε η γερμανική φίρμα διέθεσε συνολικά 113.300 αυτοκίνητα καταγράφοντας αύξηση 13,2%.

Όπως επισημαίνεται από τα στελέχη της Mercedes-Benz η αύξηση πωλήσεων στις αγορές των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας ξεπέρασε το ποσοστό του 20% για το μήνα Ιούνιο, ενώ οι πωλήσεις των γερμανικών μοντέλων τριπλασιάστηκαν στην Κίνα η οποία παραμένει η ατμομηχανή της αυξητικής πορείας των πωλήσεων για τα αυτοκίνητα με το αστέρι.

"Βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και τους επόμενους μήνες την επιτυχία της Mercedes-Benz με μια σημαντική αύξηση και στο τρίτο τρίμηνο" πρόσθεσε ο Joachim Scmidt.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...