Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Η Amadeus παρουσιάζει το Cars Plus, μια μηχανή αναζήτησης νέας γενιάς για ενοικίαση αυτοκινήτων

Cars (Fiat I think?) parked on the pier in Bar...Image via Wikipedia
  Το Amadeus Cars Plus αποτελεί μια επανάσταση για τα ταξιδιωτικά γραφεία, αφού συνδυάζει την δύναμη ενός επαγγελματικού εργαλείου με την απλότητα μας ιστοσελίδας
 
Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, παρουσιάζει ένα καινούργιο εργαλείο κρατήσεων αυτοκινήτων το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής με ένα φιλικό περιβάλλον χρήστη.
 
Τα ταξιδιωτικά γραφεία που χρησιμοποιούν το Amadeus Selling Platform (έκδοση 4.2 και άνω) θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Car Plus σε οποιαδήποτε από τις 10 γλώσσες που διατίθεται. Η κα Marion Fuhrmann, Διευθύντρια του Γραφείου Pforzheimer ReisebueroLufthansa City Center παρατήρησε σχετικά: “η πραγματοποίηση κρατήσεων αυτοκινήτου είναι πλέον πολύ απλή, μπορούμε πάντα να βρούμε ένα προϊόν που θα ανταποκρίνεται στα ιδιαίτερα κριτήρια των πελατών μας, ενώ παράλληλα η εύκολη στη χρήση λειτουργικότητα διασφαλίζει ότι παρέχουμε στους πελάτες μας  την καλύτερη διαθέσιμη λύση. Στην ουσία, μέσα από τα ενισχυμένα γραφικά, τις εικόνες και τα χαρακτηριστικά χαρτογράφησης, το Cars Plus μοιάζει σαν να είναι μια απλή ιστοσελίδα, αλλά διαθέτει το πλεονέκτημα της ενοποιημένης και ισχυρής τεχνολογίας κρατήσεων της Amadeus.”  στη
 
Εκτός από την ροή κρατήσεων, το Car Plus περιλαμβάνει συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά, δίνοντας στα ταξιδιωτικά γραφεία τα καλύτερα δυνατά εργαλεία πωλήσεων για να παρέχουν ανώτατες υπηρεσίες στους πελάτες τους μεταξύ άλλων, προηγμένες επιλογές αναζήτησης, εμφάνιση πολλαπλής διαθεσιμότητας, εμφάνιση δεδομένων από τα προφίλ των πελατών και εταιρικές/ ταξιδιωτικές πολιτικές ή διευρυμένες επιλογές πολυμέσων, όπως φωτογραφίες του αυτοκινήτου και χάρτες. Έχοντας στη διάθεσή τους κορυφαία, εύκολα στη χρήση, εργαλεία κράτησης, τα ταξιδιωτικά γραφεία θα έχουν πλέον την δυνατότητα να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών και να δημιουργούν άμεσες ευκαιρίες εσόδων από τις αυξημένες πωλήσεις υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων.
 
Για τους παρόχους αυτοκινήτων, το Car Plus προσφέρει σημαντικές εμπορευμαντικές ευκαιρίες. Ο κ. Guirec Grand-Clément, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της TheEuropcar Group εξηγεί: “Τώρα είμαστε πλέον σε θέση να διαφοροποιήσουμε πραγματικά την εταιρεία μας μέσα από τη χρήση των πλούσιων επιλογών πολυμέσων του Cars Plus ώστε να προσφέρουμε μια άλλη δυναμική στην παροχή ενοικίασης αυτοκινήτων, ενισχύοντας τα σημεία πωλήσεων μας, τα χαρακτηριστικά στο εσωτερικό των αυτοκινήτων και τις επιπρόσθετες υπηρεσίες.” Και προσθέτει: “Το Cars Plus βοηθά επίσης στην αύξηση της συμβατότητας των επιχειρηματικών και πελατειακών πολιτικών με την κάλυψη κάθε ομάδας προτιμήσεων του πελάτη, ένα χαρακτηριστικό αρκετά σημαντικό για τους πελάτες μας.”   
 
“Έχουμε ήδη διαπιστώσει πως το Cars Plus έχει άμεση επίδραση στην συμπεριφορά ενοικίασης στα γραφεία όπου εγκαταστάθηκε πιλοτικά” σχολίασε ο κ. Jérôme Vanazzi, Διευθυντής του Amadeus Cars. Στην συνέχεια πρόσθεσε “τα ταξιδιωτικά γραφεία αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην κράτηση αυτοκινήτων και κυρίως, βλέπουν τα άμεσα οφέλη των εσόδων και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες. Επιπλέον, το Cars Plus ενσωματώνει όλες τις πληροφορίες κρατήσεων απευθείας στο PNR, με αποτέλεσμα  την βελτιωμένη παραγωγικότητα των ταξιδιωτικών γραφείων και την συνοχή δεδομένων από συστήματα front και back office. Με τόσο θετικά σχόλια, είμαστε ενθουσιασμένοι για την παράδοση του Cars Plus σε όλο το δίκτυο γραφείων στους επόμενους μήνες.”
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...