Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Επένδυση 2,2 εκατ. σε οχήματα Οδικής Βοήθειας από την INTERAMERICAN

Στα 13,3 εκατ. τα ασφάλιστρα της Οδικής Βοήθειας κατά το α’ εξάμηνο


Σε μια σημαντική  επένδυση προχωρεί η INTERAMERICAN στον κλάδο Οδικής Βοήθειας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον μεγάλο ιδιόκτητο στόλο των οχημάτων της και να υποστηρίξει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους της.

Η εταιρεία θα διαθέσει περί τα 2,2 εκατ. ευρώ για την αγορά 33 οχημάτων πλατφόρμας τύπου DAF, τελευταίας γενιάς, καθώς και 10 μοτοσυκλετών τύπου Suzuki. Η επένδυση αντανακλά την ευρεία ζήτηση των υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας από την INTERAMERICAN πανελλαδικά, που παρέχονται τόσο με τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της εταιρείας όσο και ανεξάρτητα. Σήμερα, οι υποδομές της INTERAMERICAN στον κλάδο αριθμούν 220 οχήματα συνολικά: 6 εξυπηρέτησης βαρέων οχημάτων, 181 πλατφόρμες και 33 μοτοσυκλέτες.

Στο επίπεδο της παραγωγής ασφαλίστρων, η INTERAMERICAN στην Οδική Βοήθεια κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους σημείωσε 13,3 εκατ. ευρώ σε μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, με τα 9,7 εκατ. προερχόμενα από τον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων της εταιρείας. Γενικότερα στον κλάδο Βοήθειας, συμπεριλαμβανομένης και της Άμεσης Ιατρικής (υγειονομική μεταφορά και συμβουλευτική) η INTERAMERICAN, με βάση τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για το 2012, ηγείται με διαφορά της ελληνικής αγοράς κατέχοντας μερίδιο 31%.

Ανάλογη είναι η εικόνα των περιστατικών Οδικής Βοήθειας που έχει διαχειριστεί η εταιρεία κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου (εννεάμηνο), τα οποία έφθασαν συνολικά στα 201.487 εξαιτίας βλαβών και ατυχημάτων. Ειδικότερα, παρασχέθηκαν επιτόπου υπηρεσίες υποστήριξης σε 77.654 περιπτώσεις, πραγματοποιήθηκαν 60.706 ρυμουλκήσεις και 6.554 επαναπατρισμοί οχημάτων, ενώ η υπηρεσία autohelp της εταιρείας επιλήφθηκε της φροντίδας σε 56.573 ατυχήματα.

1 σχόλιο:

  1. καλη η οδική της Interamerican κ ετσι θα γίνει ακομα καλύτερη. σωστή κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...