Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

«Κανόνι» από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα Τρίκαλα


Ανάστατη είναι η κοινωνία των Τρικάλων από το «κανόνι» που έριξε στην αγορά αντιπροσωπεία δύομεγάλων εταιριών αυτοκινήτων. Πρόκειται για την εταιρία «Τσιανατέλης Α.Ε.», αντιπρόσωπο BMW και της Renault στα Τρίκαλα, που έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων αφήνοντας περίπου 50 εργαζομένους στο δρόμο και αρκετές δεκάδες πελατών στον «αέρα».
Υπάρχουν αγοραστές οι οποίοι πλήρωναν και πληρώνουν κανονικά τις δόσεις για τα αυτοκίνητά τους δίχως να τα έχουν παραλάβει και πολλοί από αυτούς έχουν τα αυτοκίνητα… χωρίς κανονική άδεια κυκλοφορίας. Μάλιστα υπάρχουν αγοραστές με άδειες κυκλοφορίας στα χέρια τους, χωρίς να υπάρχουν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών οι σχετικοί φάκελοι και χωρίς οι κεντρικοί εισαγωγείς των αυτοκινήτων στην Ελλάδα να έχουν εισπράξει χρήματα. 
Ήδη μία από τις δύο εταιρείες που εκπροσωπούσε ο επιχειρηματίας (BMW) φέρεται να εντόπισε περιπτώσεις στις οποίες υπήρχε οικονομικό σκάνδαλο και εμπλοκή υπαλλήλου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...