Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

«Βασίλισσα» της Χάρλεϊ η Πάτρα

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκάλεσε η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση μοτοσικλετιστών Χάρλεϊ Ντάβινσον, που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.
Μόνο χθες, το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN αφιέρωσε στη διοργάνωση  3 λεπτά, ενώ αντίστοιχος ήταν και ο χρόνος που διέθεσε το ΒBC, παρουσιάζοντας όχι μόνο το ρεκόρ Γκίνες που πέτυχαν οι μοτοσικλετιστές διασχίζοντας τη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, αλλά και στιγμιότυπα των δράσεων και εκδηλώσεων που έγιναν. Παράλληλα, χιλιάδες βίντεο έχουν ήδη «ανέβει» στο youtube κάνοντας το γύρω του κόσμου και προβάλλοντας την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.
   Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι διοργανωτές στο «Σούπερ Ράλι» συμμετείχαν 6.000 μηχανές Χάρλεϊ Ντάβινσον από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Αγγλία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Γερμανία, κ.α.) ακόμη και τη Ρωσία, με τους αναβάτες και τους συνοδούς τους να ξεπερνούν τις 7.500.
«Το σημαντικότερο όλων εκτός φυσικά από τη διαφήμιση της Πάτρας σε διεθνές επίπεδο που έγινε μέσω των διεθνών και ευρωπαϊκών τηλεοπτικών δικτύων, είναι πως αυτοί οι άνθρωποι έφυγαν ικανοποιημένοι από την πόλη μας. Παρά τη βροχή που είχαμε τις δύο πρώτες ημέρες του Σούπερ Ράλι, η διοργάνωση τους ενθουσίασε και αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις, γιατί εκτός από την Πάτρα τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεχυθούν σε όλη σχεδόν τη Δυτική Ελλάδα», δήλωσε ο City Manager, Νάσος Νασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...