Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Μεγάλες προσφορές από τις εταιρίες!

Fiat Grande PuntoImage via Wikipedia
Mazda: Μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα
Μεγάλες εκπτώσεις στο σύνολο των μοντέλων της ανακοίνωσε η Mazda, οι οποίες θα βρίσκονται σε ισχύ όλο τον Μάιο.
Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά το Mazda 2 το όφελος κυμαίνεται από τα 990 ευρώ μέχρι και τα 2.000 ευρώ ανάλογα με την έκδοση, στο νέο 3 οι εκπτώσεις κινούνται μεταξύ 1.650 και 3.500 ευρώ στην έκδοση MPS, καθώς και από 2.270 έως 3.800 ευρώ στο Mazda 6. Παράλληλα, έκπτωση 3.000 ευρώ ισχύει για το RX-8 Challenge, ενώ αναφορικά με το CX-7 τέλος, το όφελος ξεκινά από τα 1.500 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 3.000 ευρώ.
Νέο προωθητικό πρόγραμμα από τη Chevrolet
Η Chevellas A.E. πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, προσφέροντας αποκλειστικά στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλα τα μοντέλα της Chevrolet με ‘‘42 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ’’ και  ‘‘ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ’’ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης. Αναλυτικά ισχύουν τα εξής:
- Άτοκο πρόγραμμα με 42 άτοκες δόσεις
- Ισχύει για όλη τη γκάμα των μοντέλων Chevrolet
- Η προκαταβολή είναι 50% με εξόφληση του υπολοίπου έως 42 άτοκες δόσεις.
Επιπλέον η Chevellas προσφέρει «εγγυημένη τιμή επαναγοράς» καθ’ όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης με την οποία εγγυάται την επαναγορά του αυτοκινήτου του, σε περίπτωση που ο πελάτης για οποιοδήποτε λόγο οικονομικό ή μη, επιθυμεί την επιστροφή του. Η συγκεκριμένη παροχή ισχύει για όλα τα μοντέλα Chevrolet που θα αγορασθούν με χρηματοδοτικά προγράμματα της Chevellas και η προκαταβολή τους είναι μεγαλύτερη του 35% της αξίας του αυτοκινήτου.
Έκτακτη ενίσχυση από τη NissanΑπό τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2010 και έως 30 Ιουνίου 2010 η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ προσφέρει μια Επιταγή έως 3.000 € σε όλους όσους επισκεφτούν μια οποιονδήποτε έκθεση Nissan στην Ελλάδα, είτε θέλουν να αγοράσουν τώρα ένα καινούριο Nissan, είτε έχουν προγραμματίσει μια τέτοια αγορά έως τις αρχές του Φθινοπώρου.
Η Επιταγή Nissan δεν δεσμεύει τον πελάτη με άμεση αγορά αυτοκινήτου. Έχει ισχύ έως 30 Σεπτεμβρίου 2010 και εξαργυρώνεται με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου της εταιρείας (εκτός του επερχόμενου NV200 και του GT-R). Αξίζει να σημειωθεί πως η επιπλέον παρεχόμενη έκπτωση προς τους πελάτες προστίθεται αυτούσια στις υπάρχουσες προσφορές και στα ισχύοντα εμπορικά προγράμματα της εταιρείας και δεν εμπεριέχεται σε αυτά!
Αναλυτικά οι επιταγές Nissan που έχουν ισχύ έως 30 Σεπτεμβρίου 2010, παρέχουν ανά μοντέλο το εξής επιπρόσθετο όφελος:
PIXO - 300 €
MICRA - 500 €
NOTE - 600 €
TIIDA - 600 €
QASHQAI 1.6 & 2.0 - 1.000 €
X-TRAIL 2.0 & 2.5 - 1.000 €
PATHFINDER - 3.000 €
370Z - 3.000 €
MURANO - 3.000 €
PICK UP D22 - 500 €
PICK UP D40 - 500 €
PRIMASTAR - 500 €
Όφελος απόσυρσης ή ανταλλαγής Fiat
Έως και τις 31 Μαίου συνεχίζει να προσφέρει η Fiat το όφελος απόσυρσης ή ανταλλαγής. Έτσι, για κάθε πελάτη που αποσύρει το όχημά του (ή το έχει ήδη κάνει), είτε αποφασίσει να το ανταλλάξει και αγοράσει ένα από τα Panda, Grande Punto και Bravo, το όφελος φτάνει μέχρι και το ποσό των 5.000 ευρώ. 
Toyota Relax: νέο προωθητικό πρόγραμμα
Σημαντικές προωθητικές ενέργειες ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota, οι οποίες περιλαμβάνουν δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για 3 χρόνια, δωρεάν service για 3 χρόνια (ή 45.000 χιλιόμετρα) και δωρεάν μεταλλικό χρώμα. Οι παραπάνω ενέργειες ισχύουν για τα μοντέλα iQ, Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Verso, Avensis, Prius, ενώ στην περίπτωση του Rav4 ισχύει μόνο το δωρεάν μεταλλικό χρώμα, αλλά και έκπτωση έως 3.500 ευρώ.
Η Honda ρίχνει τις τιμές
Εκπτώσεις για το μήνα Μάιο ισχύουν για το σύνολο των μοντέλων της Honda. Ειδικότερα, αυτές φτάνουν τα 1.000 ευρώ στην περίπτωση των Jazz, Insight και Civic Hybrid, τα 1.250 ευρώ για το 5θυρο Civic 1.4, τα 1.500 ευρώ για τα Civic 1,8 λίτρων, καθώς και το Type-R, ενώ στα 2.000 ευρώ ανέρχεται το όφελος για το Honda CRV.
Volvo Safety Plan
Η Volvo Car Hellas παρουσιάζει το Volvo Safety Plan, ένα μοναδικό νέο πρόγραμμα που προσφέρεται εντελώς δωρεάν με την αγορά του Volvo S40! Με το Volvo Safety Plan, σε περίπτωση που ο αγοραστής Volvo S40 δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει κάποιες μηνιαίες δόσεις της χρηματοδότησης του αυτοκινήτου του, είτε λόγω απώλειας εργασίας είτε για σοβαρούς λόγους υγείας, τότε αυτές καλύπτονται από τη Volvo Car Hellas.
Το πρόγραμμα Volvo Safety Plan προσφέρεται σε όλους τους πελάτες Volvo που αγοράζουν το Volvo S40 με χρηματοδότηση μέσω της Volvo Financial Services. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει την αδυναμία εξόφλησης έως και 12 μηνιαίων δόσεων και παρέχει με τρόπο ουσιαστικό και άμεσο, την πρόσθετη ασφάλεια που ζητά σήμερα ο κάθε υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου.    
Το Volvo S40 σε έκδοση 1.600 κ.εκ. διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 16.950 € (έκδοση Kinetic) για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αντίστοιχες προνομιακές τιμές ισχύουν και για τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.
Μήνας προσφορών στα επαγγελματικά Renault
Έκπτωση ύψους 1.500 ευρώ ανακοίνωσε η Renault για τα επαγγελματικά μοντέλα της Kangoo Express, Kangoo Express Compact, Trafic Van. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη προσφορά θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και τις 31 Μαίου. 
Ευκαιρίες στα επαγγελματικά DaciaΗ Dacia μειώνει τις τιμές των επαγγελματικών οχημάτων της για το μήνα Μάιο διαθέτοντας τα Logan Pick Up και Logan Van με μόλις 10.600 ευρώ, όντας με διαφορά ό,τι πιο οικονομικό υπάρχει στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...