Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Διαγωνισμός Ford Ka: Go Design It & Synch festival graffiti event

Η Ford Motor Ελλάς διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που στοχεύει στην ανάδειξη της δημιουργικότητας νέων καλλιτεχνών. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το διαδικτυακό τόπο www.godesignit.gr, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλλει την δημιουργική του πρόταση για την καλλιτεχνική άποψη του αμαξώματος του Ka. Με απλά λόγια, οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, χρησιμοποιούν ως βάση και μοναδικό περιορισμό το περίγραμμα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια απλά απελευθερώνουν τη φαντασία τους.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν δελτίο / μακέτα συμμετοχής είτε μπαίνοντας στο www.godesignit.gr, όπου μπορούν να «κατεβάσουν» την ειδική μακέτα και μετά να «ανεβάσουν» το έργο τους, είτε μέσα στο πακέτο «Don’t Panic» που διανέμεται δωρεάν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, είτε χρησιμοποιώντας κάποιο από τα flyers που διανέμονται σε επιλεγμένα bars και galleries στο κέντρο της Αθήνας.


Επιπλέον, στις 4 και 5 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, ο καταξιωμένος street artist «b». θα δημιουργήσει live, πάνω στο αμάξωμα ενός Ford Ka, ένα μοναδικό έργο, μπροστά στα μάτια των επισκεπτών του ετήσιου Φεστιβάλ μουσικής και τέχνης «Synch».


Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό «Go design it», που μόλις ξεκίνησε και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, θα αξιολογηθούν από ειδική τριμελή επιτροπή όσον αφορά τα έργα που υπέβαλλαν και ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα Ford Ka Trend Plus, ενώ οι επόμενοι 10 θα κερδίσουν ένα iPod Shuffle 4GB.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...