Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η "θρυλική" Άστον Μάρτιν του 007 στην τουρκική αγορά

Η "θρυλική" Άστον Μάρτιν, σήμα - κατατεθέν του κινηματογραφικού κατασκόπου Τζέιμς Μποντ, εισέρχεται στην αγορά της Τουρκίας, μέσω της εταιρίας "Borusan Automotive", η οποία είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή του συγκεκριμένου πολυτελούς αυτοκινήτου στην τουρκική αγορά.
Ο διευθύνων σύμβουλος της "Borusan Automotive", Άγκα Ούγκουρ δήλωσε, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι η εταιρία έδωσε παραγγελία για την παραλαβή έξι αυτοκινήτων.
Επίσης, υπογράμμισε ότι οι προσπάθειες της εταιρίας για την εισαγωγή του πολυτελούς αυτοκινήτου στην Τουρκία ξεκίνησαν το 2008.
Τον Απρίλιο του 2010, σημείωσε ο κ. Ούγκουρ, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ της "Borusan Automotive" και της "Aston Martin" και υπεγράφη επιστολή πρόθεσης συνεργασίας.
Η πρώτη 'Αστον Μάρτιν, που εισήχθη, πρόσφατα, στην Τουρκία, θα παρουσιαστεί στο καταναλωτικό κοινό της Τουρκίας στην έκθεση αυτοκινήτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη.
Οι λάτρεις της Άστον Μάρτιν, αλλά και όσοι θέλουν να την αποκτήσουν, λόγω της "γοητείας" της, θα πρέπει να καταβάλλουν ποσό που κυμαίνεται από 250.000 μέχρι και 360.000 ευρώ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...