Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

BMW R1200GS: η νέα ειδική έκδοση με "σκοτεινή" αισθητική

Street TripleImage by kenjonbro via FlickrΑυτή είναι η νέα BMW R1200GS Triple Black, πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσει επίσημα σε μερικές εβδομάδες στο Σαλόνι μοτοσικλέτας του Μιλάνου.

Κύριο χαρακτηριστικό της νέας αυτής έκδοσης είναι το μαύρο μεταλλικό χρώμα όπου είναι βαμμένα όλα τα πλαστικά ,οι μαύρες ζάντες ,το σκούρο γκρι στο ψαλίδι και στα καπάκια των βαλβίδων και το κατάμαυρο μπροστινό πιρούνι, ενώ υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό ανάγλυφο λογότυπο GS στην σέλα. Αυτή η έκδοση περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το μοντέλο της μοτοσικλέτας.

Η "Μαύρη" R1200GS προσφέρει μέγιστη ισχύ 110 hp, αυξάνοντας το ανώτατο όριο στροφών του κινητήρα κατά 500 στροφές, σε σχέση με το μοντέλο του 2008 , στις 8.500 rpm.

Η νέα γενιά GS είναι ακόμα πιο δυναμική ,ισχυρή και μυώδης, όσον αφόρα την ροπή και την επιτάχυνση σε όλο το φάσμα των στρόφων, θέτοντας νέα υψηλά στάνταρ για το μεγάλο τουριστικό Enduro της γερμανικής εταιρίας, από την άποψη των επιδόσεων και οδιγικής απόλαυσης.

 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...