Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN υποστήριξε το ράλι «από το Πεκίνο στο Παρίσι»

Με τη χορηγική υποστήριξη της οδικής βοήθειας της  INTERAMERICAN στο μέρος της ελλαδικής διαδρομής του, πέρασε από τη χώρα μας στις 11 και 12 Οκτωβρίου το ράλι «4th Peking to Paris 2010», στο οποίο συμμετείχαν 107 κλασικά αυτοκίνητα κατασκευασμένα από το 1907 έως και το 1968. Το ράλι-αντίκα, που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Πεκίνο και θα τερματίσει μετά από 37 ημέρες και 14,5 χιλιάδες χιλιόμετρα στο Παρίσι, εισήλθε στην Ελλάδα από τους Κήπους Έβρου και με σταθμούς στη Θεσσαλονίκη και στα Μετέωρα, κατέληξε στην Ηγουμενίτσα για να περάσει ακτοπλοϊκώς στην Ιταλία.  
Καθ’ όλη  τη διάρκεια αυτής της διαδρομής  όχημα πλατφόρμας της οδικής βοήθειας INTERAMERICAN ακολουθούσε τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν και χρειάστηκε να προσφέρει υποστήριξη επιτόπου επισκευής σε 7 περιπτώσεις και να πραγματοποιήσει 3 μεταφορές αυτοκινήτων σε τμήμα της διαδρομής. Στην εντός Ελλάδος διαδρομή συμμετείχαν 22 αυτοκίνητα από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ενώ σύμφωνα με δήλωση του αλυτάρχη του αγώνα Kim Bannister η διαδρομή αυτή οργανώθηκε μέσα από περιοχές εξαιρετικού φυσικού κάλλους και υποστηρίχθηκε άψογα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους αγωνιζόμενους.  
Οι συμμετέχοντας  στην Ελλάδα τερμάτισαν στα Ιωάννινα, όπου οι διοργανωτές (Edurance Rally Association) τίμησαν και την INTERAMERICAN για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...