Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Το μέλλον της Mitsubishi στα SUV!


Τραβάμε το… σεντόνι πάνω από τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει στο Τόκιο η Mitsubishi. Αποκαλύπτουμε τα τρία πρωτότυπα μοντέλα που σηματοδοτούν τη σχεδιαστική κατεύθυνση της Mitsubishi μέσα στα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για δύο SUV, τα GC-PHEV και XR-PHEV, και ένα πολυμορφικό, το AR (Active Runabout).

Το ασημί αυτοκίνητο στη φωτογραφία είναι το GC-PHEV, με τα αρχικά να σημαίνουν Grand Cruiser. Είναι ένα μεγάλο SUV με τεχνολογία plug-in hybrid, δηλαδή οι μπαταρίες του θα φορτίζονται μέσω οικιακής παροχής ρεύματος. Εξοπλίζεται με το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης S-AWC της Mitsubishi, ενώ τα συστήματα ασφαλείας του θα επικοινωνούν ασύρματα με το δρόμο και άλλα οχήματα. Φέρει υπερτροφοδοτούμενο V6 χωρητικότητας 3 lt. και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το Concept XR-PHEV (X – cross over Runner) – το κόκκινο coupe SUV με τη φουτουριστική σχεδίαση – είναι ένα μικρότερων διαστάσεων όχημα, με ελαφρύ αλλά άκρως αποδοτικό υβριδικό σύστημα. Η κίνηση περνά μόνο στους εμπρός τροχούς, ενώ ένας μικρός turbo 1.100 cc συνεργάζεται με μικρό ηλεκτρικό μοτέρ. Το υβριδικό σύστημα έχει ως στόχο τον περιορισμό σε μεγάλο βαθμό της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

Τέλος, το πράσινο Concept AR (Active Runabout) είναι ένα όχημα με τους χώρους ενός πολυμορφικού και την εκτός δρόμου δυνατότητα κίνησης ενός SUV. Και σε αυτό, οι Ιάπωνες της Mitsubishi παρουσιάζουν τον 1.1 turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού. Το δυνατό σημείο του Active Runabout θα είναι οι δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...