Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Νέα έκδοση κινητήρα για το Seat Ibiza, με υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση


Στα πλαίσια της ενίσχυσης της γκάμας του Ibiza, η Seat ανακοίνωσε την προσθήκη μιας νέας έκδοσης του Ibiza που εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1.4 TSI ACT των 140 ίππων.


Ο νέος κινητήρας, ο οποίος προσφέρεται στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού FR και στα 3 διαθέσιμα αμαξώματα (SC, 5D, ST), διαθέτει την τεχνολογία του Volkswagen Group Active Cylinder Management (ACT), συνδυάζεται με 6αρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ εξασφαλίζει, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, κορυφαίες επιδόσεις (0-100 km/h σε 7,8 sec) σε συνδυασμό με μεγάλη οικονομία καυσίμου (4,7 lt/100km) και χαμηλές εκπομπές CO2 (109 gr/km).

Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω της προσωρινής απενεργοποίησης των δύο από τους τέσσερις κυλίνδρους του κινητήρα στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, όταν δεν υπάρχει υψηλή απαίτηση απόδοσης.

Η τιμή διάθεσης της νέας έκδοσης ορίζεται για το 3θυρο SC στις 15.090 ευρώ, ή 14.130 ευρώ με τα σημερινά ισχύοντα δεδομένα της απόσυρσης.

Το αυτοκίνητο μπορεί ήδη να παραγγελθεί σε όλες τις εκθέσεις του Δικτύου Seat στην Ελλάδα, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στην χώρα μας στις αρχές της νέας χρονιάς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...