Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Έκθεση Βέσπας στον υπαίθριο χώρο έξω από το Belle Amie


Με ρετρό  διάθεση, εικόνες από το παρελθόν και άρωμα μιας άλλης εποχής ρομαντισμού  το Belle Amie σε συνεργασία με το Vespa Club Πειραιά, που φέτος κλείνει τα 23 χρόνια από την ίδρυση του, διοργανώνουν την Κυριακή 17/11 μια ξεχωριστή έκθεση Βέσπας στον υπαίθριο χώρο έξω από το Belle Amie. 

Οι φίλοι  της αγαπημένης κλασικής μοτοσικλέτας Vespa που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει φανατικούς λάτρεις και συλλέκτες και τις οποίες έχουν λατρέψει γενιές και γενιές και έγινε σύμβολο της απελευθέρωσης στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, θα αναπολήσουν την απλότητα και την ομορφιά αλλοτινών εποχών. Πρόκειται για ιδιαίτερες εντυπωσιακές βέσπες μέχρι το 1990 που οι ιδιοκτήτες τους συντηρούν, ανασκευάζουν και προσέχουν με πολύ αγάπη. Βέσπες που άφησαν εποχή θα πάρουν τη θέση τους περήφανες η μία δίπλα στην άλλη έτοιμες να τις θαυμάσετε!

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 5 το απόγευμα στο χώρο έξω από το Belle Amie, το ιστορικό στέκι, που στις αρχές του περασμένου αιώνα έγραψε τη δική του ιστορία στις μέρες και τις νύχτες του Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή συμμετοχές επικοινωνήστε: 6974830805, info@vespaclubpiraeus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...