Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

H νέα Porsche 911 Speedster θα έχει στοιχεία από την 550 Spyder του James Dean

Από τις πολλές παραλλαγές της νέας Porsche 911 που ήδη υπάρχουν ή που προγραμματίζονται η Speedster φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα. 


Κι αυτό γιατί πρόθεση της εταιρείας είναι να χρησιμοποιήσει σε αυτήν κάποια στοιχεία από την περίφημη 550 Spyder της δεκαετίας του '50, που έχει μείνει στην ιστορία και ως το αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώθηκε ο James Dean. Που αποκαλούσε τη δική του 550 «Little Bastard».


Έτσι η νέα Speedster, που πιθανότατα θα εμφανιστεί το 2015, θα έχει κρυφές χειρολαβές. Από την άλλη θα έχει μαλακή οροφή που δεν θα ανεβοκατεβαίνει ηλεκτρικά αλλά χειροκίνητα, ενώ η οροφή αυτή καθαυτή θα είναι τελείως απλή, ίσα ίσα για να προστατεύει στοιχειωδώς από τα καιρικά φαινόμενα. Όταν διπλώνει θα καλύπτεται από τις χαρακτηριστικές «καμπούρες» ακριβώς πίσω από τις αυστηρά δύο θέσεις και οι οποίες θα είναι από ανθρακόνημα. Άλλο γνώρισμα της 911 Speedster, που θα κατασκευαστεί μόλις 550 φορές, θα είναι και το πολύ χαμηλό παρμπρίζ, ενώ ο κινητήρας της θα είναι πιθανότατα αυτός των 911 Carrera S και 4S.




Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...