Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΛΙΝΟΙΛ σε συνεργασία με την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ προσφέρει λύσεις και στην υγραεριοκίνηση

Η ελίν διαβλέποντας τη στροφή σημαντικής μερίδας καταναλωτών στη χρήση υγραερίου ως καυσίμου οχημάτων, προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, μια από τις παλαιότερες εταιρίες υγραερίου στη χώρα μας, με ηγετική παρουσία στον κλάδο της και με ξεχωριστή μέριμνα σε θέματα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας.
Η συνεργασία αφορά στη δημιουργία πρατηρίων ελίν τα οποία στην γκάμα των καυσίμων τους θα διαθέτουν και υγραέριο κίνησης το οποίο θα προμηθεύονται από την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ. Έτσι, οι αυτοκινητιστές που θα επισκέπτονται ένα πρατήριο ελίν το οποίο θα έχει το διακριτικό σήμα AutoGas και το λογότυπο ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, θα γνωρίζουν ότι μπορούν να εφοδιαστούν και με υγραέριο κίνησης, με απόλυτη ασφάλεια και άρτια εξυπηρέτηση ελίν αλλά και με την δέσμευση ποιότητας υγραερίου που συνοδεύει το όνομα ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ. Το πρώτο πρατήριο ελίν με υγραέριο έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί και ο στόχος είναι το επόμενο διάστημα να δημιουργηθούν ανάλογα πρατήρια σε όλη την Ελλάδα.
Να σημειωθεί  ότι η χρήση του υγραερίου ως καυσίμου αυτοκίνησης έχει αρκετά περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα αφού σύμφωνα με μελέτες, η χρήση του συνεπάγεται μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, οξειδίων αζώτου καθώς και βλαβερών σωματιδίων. Στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται και η οικονομία καθώς η τιμή του υγραερίου είναι σημαντικά χαμηλότερη από της βενζίνης ενώ εκτιμάται ότι συμβάλλει και στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του κινητήρα.
Η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστότερη ως ελίν, διαθέτει ένα δίκτυο με 580 πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα και έχει ηγετική παρουσία στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, βιομηχανικών μονάδων και ποντοπόρου ναυτιλίας, με υγρά καύσιμα, στερεά καύσιμα και λιπαντικά καθώς και στη θέρμανση κτιρίων. Μετά την επιτυχημένη ενασχόληση της με το βιοντήζελ, με τη συμφωνία για διάθεση υγραερίου από τα πρατήρια ελίν κάνει μια ακόμη ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ προς την κατεύθυνση της παροχής καυσίμων όσο το δυνατόν φιλικότερων προς το περιβάλλον, δρώντας σε συνέπεια με την Αρχή της για «ανάπτυξη με ευθύνη και ευαισθησία απέναντι στην Κοινωνία και το Περιβάλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...