Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Στα Γιάννενα τo διεθνές Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας


To διεθνές Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας της Οικονομικής Επιτροπής για την Ευρώπη του Ο.Η.Ε.) και του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου, διοργανώνεται στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας του ΟΣΕΠ, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων/Enterprise Europe Network-Hellas, την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών, στις: 18–19 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα. 
 
Το συνέδριο αναμένεται να συμβάλλει προς την εφαρμογή της Δεκαετίας Δράσης για την οδική Ασφάλεια στην περιοχή του ΟΣΕΠ και τα απτά αποτελέσματα που παρήχθησαν από το πρόσφατα ολοκληρωμένο σχέδιο της Οικονομικής Επιτροπής για την Ευρώπη του Ο.Η.Ε. για την «Βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας: Θέτοντας τους περιφερειακούς και εθνικούς στόχους μείωσης των θυμάτων οδικής κυκλοφορίας». 
 
Μεταξύ των κύριων στόχων του Συνεδρίου είναι η προσφορά σε ειδικούς από την περιοχή του ΟΣΕΠ μιας πλατφόρμας συνεργασίας για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών. 
 
Επιπλέον, η συμμετοχή υψηλού επιπέδου διεθνών και Ευρωπαίων εκπροσώπων των κύριων εμπλεκομένων θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την αύξηση του ενδιαφέροντος για τα θέματα οδικής ασφάλειας στην περιοχή.
Αναρτήθηκε από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...