Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ξεπέρασε το 1 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως το Nissan Qashqai

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τότε που έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους το Nissan Qashqai και οι πωλήσεις του γνωστού SUV ξεπέρασαν ήδη το ένα εκατομμύριο κομμάτια. Με έντονη προσωπικότητα, δυναμική σχεδίαση και εκδόσεις που  καλύπτουν πολλές ανάγκες, το ιαπωνικό μοντέλο συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Με μια εμφάνιση μεταξύ ενός παραδοσιακού hatchback και ενός ακμαίου, υπερυψωμένου SUV, το Qashqai κατάφερε επιτυχώς να συνδυάσει δύο διαφορετικές κατηγορίες και να ικανοποιήσει με αυτό τον τρόπο στο έπακρο τη φαντασία του αγοραστικού κοινού. Όντας ανανεωμένο από τον Μάρτιο του 2010 με φρέσκο design και βελτιστοποιημένη τόσο την κατανάλωση του καυσίμου όσο και των εκπομπών CO2, συνεχίζει ακάθεκτο τη δυναμική πορεία του και παραμένει ο «στυλοβάτης» των μοντέλων της Nissan επί 4 συναπτά έτη.

Το Nissan Qashqai διατίθεται στην ελληνική αγορά σε 4 εκδόσεις κινητήρων (βενζινοκινητήρες 1,6 λίτρων με 117 Hp, και 2,0 λίτρων με 140 Hp, καθώς και πετρελαιοκινητήρες 1,5 λίτρων με 110 Hp και 2,0 λίτρων με 150 Hp αντίστοιχα) και με εκδόσεις εξοπλισμού που δύναται να καλύψουν τις απαιτήσεις των υποψήφιων αγοραστών.

Η τιμή του μοντέλου στην Ελλάδα ξεκινά από τα 18.240 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της «Χρυσής Επιταγής» της Nissan και της απόσυρσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...