Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

3 – 8 ΜΑΪΟΥ 2011 η Έκθεση μοτοσυκλέτας 2011

This is in Georgetown as wellImage via WikipediaΜε σύνθημα «το δίκυκλο σημαίνει ποιότητα ζωής», περισσότεροι από 80 εκθέτες ετοιμάζονται να υποδεχθούν το κοινό τους στο μεγάλο φετινό ραντεβού!

Η «Έκθεση Μοτοσυκλέτας, Scooter & Αξεσουάρ 2011», το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου, ορίσθηκε για το διάστημα 3 έως 8 Μαΐου στο Ανατολικό Αεροδρόμιο.

Σε νέο αναβαθμισμένο χώρο με νέα εντελώς σύγχρονη και πρωτοποριακή σχεδίαση, με άνετους 3m διαδρόμους χωρίς περιορισμό στην κίνηση του επισκέπτη, με χώρους parking για περισσότερες από 10000 μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα, η έκθεση του 2011 θα είναι μία διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών που θα προάγει τον κλάδο και θα σέβεται τον επισκέπτη.

Τα πολλά νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter, η επαναφορά των test rides, το πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων οδηγών, τα live shows, οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις, συνδυασμένα με την παρουσία όλων των εταιρειών του κλάδου, πρόκειται να συνθέσουν ένα 6ήμερο γεγονός γεμάτο ενημέρωση, επικοινωνία, έρευνα αγοράς, συνεργασίες, δραστηριότητα και ψυχαγωγία.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:30 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 21:30. Η μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας πλησιάζει!

Η «Έκθεση Μοτοσυκλέτας, Scooter & Αξεσουάρ 2011» βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της!
Ας την απολαύσουμε όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...