Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ανάκληση αυτοκινήτων LEXUS μοντέλα RX300 και RX400h για έλεγχο

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων LEXUS μοντέλα RX300 και RX400h για έλεγχο του κλιπ καλύμματος μοκέτας πατώματος οδηγού εκτελεί η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E. όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική...

Γραμματεία Καταναλωτή.
Η ανάκληση αφορά 82 οχήματα RX300, παραγωγής από 10 Φεβρουαρίου 2003 έως 16 Ιανουαρίου 2006, και 264 οχήματα RX400h, παραγωγής από 24 Σεπτεμβρίου 2004 έως 26 Ιουλίου 2006.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, στην περίπτωση όπου το κλιπ στερέωσης του καλύμματος της μοκέτας, το οποίο βρίσκεται στο εμπρόσθιο τμήμα της κεντρικής κονσόλας, δεν είναι τοποθετημένο σωστά, υπάρχει περίπτωση το κάλυμμα να γείρει στα πλάγια και να παρεμποδίσει την ομαλή διαδρομή του πεντάλ γκαζιού.

Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει μικρή πιθανότητα να παρακωλυθεί η διαδρομή του πεντάλ γκαζιού προσωρινά σε μερικώς ενεργοποιημένη θέση κατά την επιστροφή του στην αρχική του θέση (θέση «Μηδέν»).

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί καμία περίπτωση που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Lexus σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος του κλιπ καλύμματος μοκέτας πατώματος οδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 08.30μμ).
newsbeast.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...