Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Peugeot 3008 HYbrid4 Limited Edition

Concept 5 HYbrid4 2010Image by conhunter via FlickrΜε την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011, η Peugeot ξεκινά τις κρατήσεις για την ειδική αριθμημένη σειρά 3008 HYbrid4 Limited Edition.

Κατασκευασμένο σε μόνο 300 αυτοκίνητα, το 3008 HYbrid4 Limited Edition, υπόσχεται την αποκλειστικότητα του πρώτου πλήρως υβριδικού diesel αυτοκινήτου στον κόσμο. Η προκράτηση για αυτά τα αυτοκίνητα ξεκινά στο internet από τις 3 Μαρτίου 2011, για 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Οι ιδιοκτήτες αυτής της αριθμημένης ειδικής σειράς επωφελούνται επίσης και των ιδιοτήτων του 3008 HYbrid4, που συνδυάζουν την περιβαλλοντική ευαισθησία με την ευχαρίστηση της οδήγησης : 200 hp, 4κίνηση, ηλεκτρικός τρόπος λειτουργίας, εκπομπές CO2 από 99 g/km σε μεικτό κύκλο.

Επιλέγοντας αυτήν την ειδική έκδοση, είναι επίσης σίγουροι ότι απολαμβάνουν :
* Ένα μοναδικό αυτοκίνητο,
*Υψηλό επίπεδο εξοπλισμού,
*Μία εμφάνιση σε πρώτη παρουσίαση.

Το 3008 HYbrid4 Limited Edition ξεχωρίζει για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, προορισμένα να υπογραμμίζουν την κομψότητα του αυτοκινήτου και την τεχνολογική του υποδομή.

Στο εξωτερικό, η μαύρη μάσκα των φώτων με μία χρωμιωμένη γραμμή φώτων LED, το αποκλειστικό χρώμα λευκό nacré και οι χρωμιωμένες χειρολαβές στις πόρτες υπογράφουν την διαφορετικότητα αυτής της σειράς.


Στο εσωτερικό, η μοναδικότητα μεταφράζεται σε δερμάτινη επένδυση σε δύο αποχρώσεις, ταμπλώ πλήρως επενδεδυμένο με δέρμα και με μία αριθμημένη αλουμινένια πλάκα στο κέντρο. Είναι επίσης οι εμφανείς ραφές σε χρώμα Guérande στις επενδύσεις στις πόρτες, το κεντρικό υποβραχιόνιο και το σύνολο του ταμπλώ, όπως και το ειδικό τιμόνι με αλουμινένια διακόσμηση. Τέλος, η πανοραμική κρυστάλλινη οροφή και η εμπρός υποβοήθηση στάθμευσης συμπληρώνουν τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Το 3008 HYbrid4 Limited Edition προτείνεται με τιμή 41.500 € στη Γαλλία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...