Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ματαιώνεται το 35ο Ράλλυ ΕΛΠΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση του αγώνα.

Μετά την απόφαση μη προσμέτρησης του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ, η χάραξη του αγώνα προσαρμόστηκε στις προδιαγραφές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι προετοιμασίες έφτασαν στο στάδιο της ολοκλήρωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν οι απαραίτητες αριθμητικά συμμετοχές που θα οδηγούσαν στην τέλεσή του.

Είναι σαφές πως εν μέσω της δεδομένης οικονομικής συγκυρίας η συμμετοχή σε έναν αγώνα του είδους παύει να αποτελεί προτεραιότητα, στοιχείο που γεννά προβληματισμό και, φυσικά, δεν μπορεί να μη ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους Οργανωτές, οι οποίοι οφείλουν πάνω από όλα σεβασμό στους αγωνιζομένους αλλά και στους τοπικούς φορείς, όπως και στους κατοίκους των περιοχών όπου λαμβάνει χώρα το γεγονός.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, κ. Κλέαρχο Περγαντά, το Δήμαρχο Λαμίας, κ. Γιώργο Κοτρωνιά, τους συνεργάτες του, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, κ. Αλέξανδρο Διαμαντάρα, τον Πρόεδρο της ΠΕΛ, κ. Ιωάννη Γρανίτσα, το κανάλι SΤΑR Κεντρικής Ελλάδας, βασικό χορηγό επικοινωνίας του Ράλλυ, όλους τους αγωνιζόμενους που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα και βέβαια όσους εργάστηκαν αφιλοκερδώς τους τελευταίους μήνες για τη διοργάνωσή του.

Η εξέλιξη του Πρωταθλήματος Ράλλυ 2011 θα αποφασιστεί την Τρίτη 29 Μαρτίου, σε κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. της ΟΜΑΕ και της Εθ. ΕΠΑ.

www.PeriTroxon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...