Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εκλογές στη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας

Αγαπητοί φίλοι ,
Έπειτα από 2 χρόνια ήρθε ξανά η στιγμή της διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θητείας 2011‐2013 βάσει του Καταστατικού ιδρύσεως και Λειτουργίας της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας.
 
Την Κυριακή 10 Απριλίου λοιπόν και μεταξύ των ωρών 17:00 εώς 19:00 το απόγευμα συγκαλείται η Γενική Συνέλευση των μελών της ΛΕ.ΜΟ.Π. η οποία θα είναι εκλογοαπολογιστική.Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2011 και όσοι δικαιούνται απαλλαγή συνδρομής βάσει καταστατικού επίσης όπως στρατιώτες , φοιτητές και άνεργοι για διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών.
 
Δικαίωμα υποψηφιότητας μπορεί να κατατεθεί εώς και το σφράγισμα της κάλπης της ίδιας ημέρας από την εφορευτική επιτροπή αλλά για λόγους προετοιμασίας θα διευκόλυναν τους οργανωτές εάν κατέθεταν την υποψηφιότητά τους εώς και το πρωί της 10ης Απριλίου στις 12:00 το πρωί στο τηλέφωνο ή στο e‐mail της Λέσχης.
 Το απερχόμενο Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που συνδράματε την περασμένη διετία στο έργο του καθώς και να ευχηθεί Καλή Επιτυχία στους υποψηφίους αλλά και στο νέο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...