Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η Jeep ετοιμάζει μικρό SUV

Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί τεχνολογία από τη FIAT

Η Jeep μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εξέλιξης και κατασκευής ενός μικρού SUV, έως το 2013, σύμφωνα με δημοσιεύματα του...

ευρωπαϊκού ειδικού τύπου. Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί τεχνολογία από τη Fiat σε κινητήρες και αμαξώματα, ενώ θα έχει δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Τουλάχιστον, προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι τελευταίες δηλώσεις του CEO της Jeep, Mike Manley, ο οποίος δήλωσε ότι: «Οπωσδήποτε υπάρχει χώρος στη μικρή κατηγορία των SUV. Εμείς ήδη δουλεύουμε πάνω σε ένα αυτοκίνητο που θα ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες, και αν όλα πάνε καλά, αυτό θα είναι έτοιμο έως το 2013».

Μάλιστα ο Manley δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει η τεχνογνωσία της FIAT στην εξέλιξη και κατασκευή μικρών αυτοκινήτων, καθώς και ότι οι κινητήρες κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχονται από εκεί, όπως και το αμάξωμα που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση (πιθανόν αυτό του Punto Evo). Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι το μοντέλο θα αποτελεί αντίπαλο αυτοκινήτων όπως τα Mini Countryman, και Nissan Juke, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει τόσο τετρακίνητες όσο και προσθιοκίνητες εκδόσεις.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...